” MasyaAllah, tadi Mona Allen hampir m4ti lem4s masa shooting, Kita orang cu4k g1la.. “

Video Detik-Detik Cem4s Nazim Othman Menyelamatkan Mona Allen, Ramai Yang Puji Atas Keberaniannya. Hebatnya Abang Nazim !!!

Nazim Othman atau nama sebenarnya Nushrul Alif bin Othman merupakan seorang pelakon lelaki di negara ini. Nazim pertama kali muncul dalam drama Frontpage pada tahun 2008. Nazim pernah menjadi seorang pramugara di Penerbangan Malaysia.

Pelakon kacak ini popular dalam drama bersiri Dejavu di Kinabalu, Kau Yang Terindah, Epilog Cinta Khirana dan Sangkar.

Terbaru, Nazim Othman telah memuat naik sebuah video di laman Instagram miliknya. Video tersebut memaparkan detik-detik cem4s Nazim Othman menyelamatkan seorang pelakon wanita Mona Allen yang hampir m4ti lem4s. Difahamkan, kejadian itu berlaku semasa mereka sedang shooting di tepi pantai.

Apabila mendengar jerit4n dari arah laut, semua krew yang terlibat merasa cu4k, dan masing-masing tidak berani untuk terj0n. Ketika itulah Nazim terus meluru terjon ke dalam laut dan menyelamatkan Mona Allen yang sedang terkapai-kapai.

Nazim terjon demi menyelamatkan Mona Allen.

Saat Nazim menyelamatkan Mona Allen. 

Alhamdulillah dapat diselamatkan. Krew yang berada di tebing membantu mereka berdua .

Wah.. beraninya Nazim Othman. Ini betul-betul boleh dipanggil hero malaya. Jom tengok aksi cem4s tersebut di dalam video di bawah :

” Syukurlah semuanya ok. Tadi Mona Allen hampir m4ti lem4s masa shooting. Kitorang dah cu4k g1la.. “

” Nasib baik I dikurniakan kekuatan luar biasa untuk selamatkan dia. Semoga Mona Allen tahu erti bersyukur dan belanja I makan lobster.. “

Rata-rata memuji keberanian Nazim Othman menyelamatkan pelakon Mona Allen. Ini komen-komen mereka :

” Hebatnya abg nazim nazim othman .. semoga jadi hero in real life “

” Wow.. Bukan senang scene ni. Good job, brotha! nazim othman “

” Ni shooting je kan ? kalau mona lem4s bebetul kenapa crew yang lain tengok je ? haha “

” Ni betul betul ke mona hampir m4ti lem4s ke shooting je? Pasal kamera ikut je time putra kayangan selamatkan orang “

” Alhamdulillah nasib putera kayangan so gagah lg pandai berenang. “

Tak pasti ianya adalah lakonan semata-mata atau pun realiti yang berlaku. Jika benar, tahniah Nazim Othman kerana keberanian anda telah menyelamatkan satu ny4wa.Jika tidak, lakonan korang memang menjadi !!

Kami di Berita Kopak mendoakan Nazim terus diberikan kesihatan yang baik dan dilindungi Allah di mana sahaja berada. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Nazim Othman  by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..