” MasyaAllah… kepala ters4ngk0t ke tu? “

Video Noah Anak  DR. Sheikh Muzaffar Men4ng1s, Ramai Yang Menyangka Kepal4nya Ters4ngk0t Di Grill Pintu… !!!

Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al Masrie bin Sheikh Mustaph amerupakan dokt0r bed4h ort0pedik Malaysia dan angkasawan Malaysia yang pertama ke angkasa lepas. Dilahirkan di Kuala Lumpur, Malaysia, Sheikh Muszaphar yang merupakan anak ketiga daripada lima beradik.

Dr. Sheikh Muszaphar telah berkahwin dengan Dr. Halina Mohd Yunos , seorang pakar anestesi4 di Hospital Selayang pada 10 Oktober 2010 di Seremban. Sheikh Muszaphar bertemu dengan Dr. Halina  sewaktu beliau merupakan pensy4rah di Universiti Kebangsaan Malaysia, manakala Dr. Halina ialah pelajarnya sewaktu itu.

Mereka dikurniakan 2 orang cahaya mata perempuan yang bernama Sophea Isabella yang lahir pada 21 Julai 2011 dan Sophea Natasha yang lahir pada 19 Januari 2013. Cahaya mata kembar lelaki Sheikh Adam dan Sheikh Noah yang lahir pada 27 Julai 2017.

Terbaru, Dr. Sheikh Muszaphar Shukor telah memuat naik sebuah video di laman instagram miliknya. Video tersebut memaparkan anak-anak kembar  Dr. Sheikh Muzaffar yang sedang berada di grill pintu.  Menurut Dr. Sheikh Muzaffar lagi, anaknya yang bernama Noah men4ng1s kerana tidak mahu beliau tinggalkannya.

Manakala, anaknya yang bernama Adam pula baik-baik sahaja dan tidak men4ng1s apabila ditingg4lkan. Apa yang memeranjatkan  dalam video tersebut adalah apabila kelihatan kepala Noah seperti terlek4t pada grill pintu tersebut dan Noah menangis.

Andaian tersebut sebenarnya sal4h. Kepala Noah bukannya terlek4t, sebaliknya men4ng1s disebabkan tidak mahu ditingg4lkan oleh ayahnya.

Sedikit sedutan dari video tersebut :

Noah menangis dan Adam pula cool sahaja.

Aduhai..ingat terlek4t dah kep4la Noah ni.. S4spen betul la 

Jom tonton video di bawah, mesti nampak macam terlek4t kan..tak percaya tengok lah !!

” Video The pain that I had to go through when off to work. The boys have no school today due to water disruption.Noah cry1ng his lu ngs out not wanting me to go. Adam is fine with me leaving though. Good Morning Everyone.Love As Always . “

Rata-rata pengikut Dr. Sheikh Muzaffar terkejut kerana menyangkakann kepala anaknya itu terlekat pada grill pintu. Ini komen-komen mereka :

” Igtkan men4ng1s sbb kepal4 stuck kat grill “

” Ala kesian Noah. dan risau plak tgk kepala tu kang tersangk0t kat gate tu “

” Risau pulak tgk  kep4la Noah tu. Takut tak lepas keluar… “

” Noah nanges kaki bersilang.. adam pikir klu nanges pun bkn blh ikut.. bye.. cute boys.. “

” I thought Noah men4ng1s sbb tersangk0t kepala kat pagar tu haha “

” Ehhh dh berjaya keluarkan kep4la ke tuu.. “

” Aduhaii Lorr kep4la tersangk0t ke tu? “

Comel sangat Noah dan Adam ni. Kami di Berita Kopak mendoakan anak-anak kesayangan DR. Sheikh Muzaffar sentiasa berada dalam lindungan Allah selalu hendaknya. Amin.

Terima Kasih Kerana Membaca. Silakan SHARE Ya!

Disediakan Dan Disusun Oleh Berita Kopak / Content Media

Sumber : IG Dr. Sheikh Muzaffar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..