” Masyaallah.. Besarnya kuasa Allah, tekn0logi makin cangg1h.. “

 Jasmin Hamid Berk0ngsi Video Bagaimana Keadaan Baby Di Dalam Per0t Seorang Ibu..

Pelakon yang kini sedang sibuk menjalani penggambaran untuk drama Sesal4n Terakh1r siapa lagi kalau bukan Jasmin Hamid yang sentiasa cantik dan nampak muda bergaya ini. Drama ini turut dibintangai oleh pelakon lelaki hebat iaitu Faizal Hussien dan pelakon cantik Sara Ali.

Jasmin merupakan seorang ibu tungg4l yang memiliki 3 orang cahayamata. Jasmin telah memel1hara 2 orang anak angk4t yang diambil dari usia masih bayi bernama Rohana dan Luqman Hakim serta seorang anak kand0ng bernama Ian Haziq Macquistan.

Melalui akaun Instagram milik Jasmin, beliau telah berkongsi video dimana kita dapat melihat bagaimana keadaan bayi semasa berada di dalam kand0ngan ibunya. Betapa cangg1h tekn0logi terkini sehingga kita dapat melihat Kebesar4n Allah ini yang membuat kita menjadi teruj4 menanti kehadiran si kecil lahir ke dun1a.

Mari kita saksikan video ini bersama-sama :

” Masyaallah… Besarnya kuasa Allah… Tekn0logi makin cangg1h, sampai kita dapat tengok bagaimana keadaan baby di dalam perut ibunya.. “

” Tentunya akan rasa happy terutamanya pada uols yang pertama kali bergel4r Ibu..”

” Pada yang belum, jangan sed1h.. Teruskan berdoa sebab Allah tau apa yang terbaik untuk hambaNya.. . “

Heb4t Bukan? #baby #anak #kuasaallah #whom #hebatbukan #amaz1ng “

Rata-rata peminat rasa teruja dan sebak menonton video ini. Ada yang berkongsi kisah masih belum ada rezeki untuk mendapatkan zuriat dan meminta mereka mendoakan untuknya. Antara komen-komen peminat :

” Teringin sangat sangat nak merasainya, tetapi belum ada rezeki nak terima zur1at….”

” Alhamdulillah sye dh rasa mmg teruj4 sgt tgk per0t brrgerak2…. Semoga Allah izinkan semua isteri yg blom merasai ham1l akn dpt merasakn n1kmatnye… Aamiin ya rabb “

” Aamiin Aamiin Aamiin.. sy masih menanti zur1at… ya Allah..”

” Allahuakbar ……… betapa ibu seorang yg paling besar jasanya kepada para suami dan anak2nya maka harga1lah isteri dan ibu ….”

” Subahanaallah.. Inilh kejad1an manusia.. Dari per0t ibu kita.. Ya Alah… Tq mama…”

” Saya baru pertama kali….. xc1ted bila dpt tgok ni..”

” Allahuakhbar… indahnya si kecil didalam rah1m ibu… semoga Allah perkenankan jua haj4tku.. amin.”

” Ya Allah… indahnya… semoga suatu hari rah1mku dpt merasainya jua… aamiin “

” Nilah ku4sa Allah SWT yang paling bes4r amin.. “

” Menakj0bkan… sya pun nak scan pas ni.. nak tng0k baby buat aks1 apa.. “

” Masyaallah…. pengalaman yang paling indah buat semua wanita yg bergel4r ibu.. “

Subhanallah, pengalaman yang sangat menakj0bkan bagi seorang ibu. Kami dari Berita Kopak mendoakan kepada semua yang masih menanti kehadiran si kecil semoga sentiasa sabar dan akan dipermudahkan segala urusan, Amin.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jasmin Hamid by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..