” Masya Allah, sus4hnya K0rang berlakon rupanya “

Video Behind The Scene Drama Nur 2, Ramai Yang Memuji Betapa Profesionalnya Azhan Rani, Jauh Beza Dengan Watak yang Di Bawanya, PERFECT !!!

Azhan bin Abdul Rani atau lebih dikenali sebagai Azhan Rani merupakan seorang pelakon lelaki Malaysia, berasal dari Tanjung Karang, Selangor. Memulakan kerjaya awalnya dalam bidang lakonan menerusi drama radio, beliau terkenal dengan peranan di televisyen dan filem.

Penglibatan pertama Azhan dalam bidang seni ialah menerusi drama radio bermula pada 2004, ketika berusia 28 tahun, di mana ketika itu hasrat beliau sekadar ingin mencuba dan mengetahui bagaimana drama radio dilakukan. Sepanjang tempoh itu, beliau telah menjayakan sebanyak 100 drama radio.

Pelakon Nur 2 yang memegang watak Ustaz Syed Hamadi ini mempunyai bakat yang besar dalam bidang lakonan. Kemunculannya dalam setiap drama yang dilakonkan akan ditunggu-tunggu oleh peminat seni tanah air.

Terutama dalam drama Nur 2 ini. Watak yang dibawa sangat meningg4lkan kesan kepada penonton keseluruhannya.

Terbaru, Azhan Rani telah memuat naik sebuah video behind the scene Drama Nur 2 di laman akaun Instagram miliknya. Babak yang ditayangkan dalam video tersebut adalah babak ketika Suraya di4nggu oleh Ustaz Hamadi di dalam biliknya.

Kelihatan tiga pelakon yang menjayakan babak itu  Eyra Hazali, Azhan Rani dan Noorkhiriah sangat bersungguh-sungguh untuk menghidangkan sesuatu yang terbaik untuk penonton Nur 2 amnya. Pengarah Shahrulezad Mohamedin adalah tunjang paling kuat memastikan drama ini terhasil dengan jayanya.

Eyra Hazali sebagai Suraya dan Azhan Rani sebagai Ustaz Syed Hamadi sedang berbincang sebelum lakonan bermula.

Bagi peminat Nur 2 yang masih lagi tidak boleh Move On dengan pengakhiran drama ini, bolehlah melihat apa yang berlaku di belakang tabir drama Nur 2 ini. Kesungguhan dan kegigihan para pelakon menjadikan drama ini mempunyai kekuatan tersendiri dan terus melek4t dijiwa peminatnya.

Selain itu, sikap profesional pelakon dan pengarah dapat dilihat dalam video tersebut. Maka tidak hairanlah Drama Nur 2 menjadi drama yang paling ditunggu-tunggu sepanjang 15 episod ditayangkan dikaca Tv.

Pengarah Shahrulezad Mohameddin bersungguh-sungguh membuat demonstrasi lakonan di atas katil.

Team work yang sangat bagus bagi memastikan Drama Nur 2 diterima ramai.

Hebat sungguh para pelakon, pengarah dan krew-krew  drama Nur 2 ini. Komitmen yang diberikan sangat  terbaik. Inilah yang dikatakan mengengg4m bara 4pi biarlah sehingga menjadi debu. 

Jom tonton video behind the scene di bawah ini :

” Family Nur 2. Behind the scene arahan Budak ijat “

Rata-rata peminat Nur merasa terhibur melihat behind the scene drama Nur 2. Ini komen-komen mereka :

” Sus4hnya korang berlakon “

” Nmpk x bile d sebalik tabir McMana azhan rani perfect!!jauh beza dgn watak sgt pro !love u abg !! azhan rani “

“Alhamdulillah berakh1r sudah hahahaha takda lagi dh em0 tengok nur2 ni
Professional smua “

” Pliissss kerap kan upload behind the scene cite nur2… Hahahahha “

” Selagi x nmpk m4yat ustaz hamadi dikebum1kan saya x percaya dah m4ti. nak nur raya nur 3.tak puas lagi nak tengok.nak ustaz hamadi dpt b4lasan betul2 seks4. “

Terbaik dan tahniah Family Nur 2. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga semua yang menjayakan Drama Nur 2 ini terus berjaya dan terus gigih menghasilkan drama-drama yang terbaik di masa akan datang. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Azhan Rani by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..