” Masih seperti dulu Datin Seri Dayang Camelia. Mantain jelita dan g0rgeous.. ” – Netizen

Perkongsian Datuk Seri Shah Reza Gambar Dan Ucapan Selamat Ulangtahun Kelahiran Buat Datin Seri Dayang Camelia Menarik Perhatian Ramai. Wah, Tidak Berubah DS Dayang Camelia. Cantiknya !! 

Bagi peminat yang lahir di tahun 80an, tentu mengenali pelakon bernama Datuk Seri Shah Rezza. Beliau antara anak seni yang berasal dari kerabat diraja. Penampilannya sebagai pelakon era 80an amat dikenali menerusi pelbagai filem yang dibintanginya.

Masih lagi aktif dan kekal bertahan dalam dunia lakonan, antara lakonannya dapat dilihat menerusi drama Dua Takdir Cinta. Menerusi perkongsiannya di akaun Instagram, dapat dilihat beliau juga aktif berniaga. Turut bergerak sebagai aktivis kebudayaan sebagaimana ditulis di profil Instagramnya itu.

Sering menghadiri majlis keraian istimewa dengan kerabat diraja dan orang-orang kenamaan, kelib4t Datuk Seri Shah Reza selalu menarik perhatian. Terkini beliau dilihat bergambar bersama penyanyi popular suatu masa dahulu, Datin Seri Dayang Camelia yang popular dengan lagu Rindu Padanya. Wajah manis Datin Seri Camelia masih kekal jelita.

Menerusi akaun Instagram, Datuk Seri Shah Rezza telah berkongsikan sekeping gambarnya bersama Datin Seri Dayang Camelia beserta ucapan selamat ulangtahun kelahiran. Apa yang menarik perhatian netizen adalah wajah jelita penyanyi popular 90-an ini yang natural beauty dan wajahnya yang awet muda. Cantik sama seperti dulu.

Jom baca perkongsian di bawah:

View this post on Instagram

Happy Birthday DSri Dayang Camelia 🌹

A post shared by Shah Rezza (@shahrezza61) on

Perkongsian ini mendapat perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Happy birthday Datin Seri Dayang Camelia. May Allah Bless you….. tolong Kirim salam kat Datin Seri Camelia yee Dato seri Shahrezza.. “

” Happy birthday datin sri dayang camelia.. “

” She’s so pretty. Maintain jelita, maintain g0rgeous.. “

” Masih seperti dulu Datin Seri Dayang Camelia. She’s Beautiful.. Elegant.. Classy.. “

” Happy birthday dsri dayang camelia. rindu.. selalu dgnr lagu ‘rindu padanya’.. “

” Happy birthday Datin Seri Dayang Camelia. Really miss your presence.. “

” Happy birthday datin seri dayang camelia, ku rindu padanya.. “

” Datin Seri Dayang Camelia is still beautiful like she used to be.. “

Masih tetap menawan seperti dahulu wajah Datin Seri Camelia ini. Tidak langsung berubah dan tetap nampak muda. Kecantikan semulajadi yang tidak ditelan usia. Selamat ulangtahun kelahiran buat Datin Seri Camelia dan buat Datuk Seri Shah Reza moga sihat dan sentiasa di bawah lindungan Allah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datuk Seri Shah Rezza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..