” Mantap la abang dengan idol tu.. ” – Hafizh Syahrin

Hairul Azreen Berkongsi Gambar Bersama Wira Badminton Negara Datuk Lee Chong Wei Di Gelanggang Badminton. Wah Ini Baru Lah Betul Wira Bertemu Wira. Terbaik !!

Sebut saja nama Leftenan Komander Arman Anuar, ramai yang pasti tahu siapakah yang menggunakan nama itu dalam filem Paskal. Filem yang mendapat sambutan luar biasa dari peminat filem tanah air. Watak Leftenan Komandar Arman Anuar dibawa dengan baik oleh Hairul Azreen.

Nama Hairul Azreen ini tidak asing lagi dengan aks1 lag4k nger1. Hairul memulakan kerjaya seni dengan menjadi pelakon lag4k nger1 dan mula ser1us menjadi pelakon yang serba boleh. Pelbagai watak yang diberikan kepada Hairul semuanya dibawa dengan jayanya.

Umum mengetahui Hairul telah mendirikan rumahtangga dengan selebriti wanita iaitu Hanis Zalikha. Hasil daripada perkahwinan ini mereka telah dikurniakan dua orang cahaya mata yang sangat comel. Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah merupakan nama putera dan puteri pasangan ini.

Hairul Azreen telah berkongsi gambar beliau sedang bermain badminton bersama Jaguh Badminton Negara iaitu Datuk Lee Chong Wei melalui Instagram miliknya. Turut berada di situ bersama Hairul dan Datuk Lee Chong Wei adalah isteri Hairul iaitu Hanis Zalikha.

Mari kita lihat gambar-gambar di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gambar Hairul dan Datuk Lee Chong Wei ini mendapat berbagai-bagai komen daripada rakan artis dan juga peminat. Antaranya ialah :

” Mantap la abang dengan idol tu.. ” – Hafizh Syahrin

” Mesti LCW menyesal.. ” – Farish Aziz

” Fuhhh dasyat..” – Adi Fashla

” Yang mana satu LCW?.. ” – Anas Ridzuan

” Hebat.. ” – Ezad Lazim

” Dua orang tokoh negara, boleh dah ganti Datuk.. “

” GabungaN mantap bersama.. “

Hebat lah Hairul dapat bergandingan dengan Datuk Lee Chong Wei. Ini baru betul Wira bertemu Wira di gelanggang badminton. Kami dari Berita Kopak mendoakan agar Hairul terus berjaya dalam bidang seni, tak sabar nak tunggu filem dan drama terbaru lakonan Hairul.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..