” Makin cantik, bertambah cantik awak sayang.. ” – Netizen

Abby Abadi K0ngsi Video Terkini Anaknya Maira Darda Farisa. Senang Hati Betul Darda, Senyuman Tu Comel Sangat !! 

Pernah keh1langan anaknya tahun lalu, Abby Abadi dan suaminya Mohd Faizal redha dengan ketentuan Allah. Abby melaluinya dengan tabah dan masih mampu menghadapinya dengan tenang. Setelah beberapa bulan berlalu, Allah kirimkan pasangan ini satu anugerah yang tidak dijangka.

Umum mengetahui Abby sudahpun mengambil dua orang anak angkat yang diberi nama Muhammad Daiyan Fayyadh dan Maisara Dayana Fathia. Kedua-duanya diambil ketika masih bayi lagi. Kini kedua-duanya sudahpun berusia 2 tahun.

Maira Darda Farisa, kehadirannya luar jangkaan Abby dan suaminya. Niat asalnya untuk mencari keluarga angkat namun sudah takdir, mereka akhirnya mengambil Darda sebagai anak angkat ketiga mereka. Darda yang bermata bulat ini disayangi seluruh keluarga.

Menerusi akaun Instagram, Abby Abadi telah berkongsikan satu video yang memaparkan anaknya Darda sedang tersenyum riang. Wajah Darda dan senyumannya itu membuatkan sesiapa sahaja melihatnya tak puas. Manis macam mama Abby dah Darda ni.

Jom tonton video di bawah :

Sesiapa sahaja yang melihat si comel ini pasti akan tersenyum. Wajah dan gelagat Darda ini menghiburkan dan meraih perhatian ramai. Antara komen-komen dari mereka :

” Comel laaahhhh.. selamat pagi anak baik.. “

” Comeyyyy anak bertuah nie. Ger4m tengok.. “

” Makin cantik, bertambah cantik awak sayang.. “

” Bat0k pun comey niii… ger4mnya tengok Darda.. “

” Ger4m tengok comel sangat.. Comel sangat-sangat.. “

” Comelnya Darda. Dah ikut muka abah Jai.. “

Makin comel muka Darda. Senyuman tu, macam manalah Abah dengan Mama tak ger4m, cute sangat. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Darda membesar dengan penuh kasih sayang. Semoga rezeki Abby sekeluarga melimpah ruah, sentiasa berbahagia dan gembira bersama. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..