” Lebatnya rambut baby. Tahniah Mia.. ” – Netizen

Mia Ahmad Kongsi Video Kepulangannya Ke Rumah Bersama Anak Keduanya Yang Baru Lahir. Wah Akhirnya Terjawab Teka Teki !!

Baru sahaja semalam suami kepada pelakon Mia Ahmad, Izham Tarmizi mengumumkan kepada umum tentang kelahiran anak kedua mereka. Teruja dengan kelahiran anak Mia dan Izham ini, peminat menantikan perkembangan mereka dari semasa ke semasa.

Sehingga semalam, masih belum diketahui jantina bayi kedua Mia ini. Terdahulu, Mia sudahpun dikurniakan seorang anak lelaki bernama Sayf Issa. Pernah berkongsikan majlis Baby Showernya minggu lalu, Mia turut tidak menyatakan jantina anaknya ini.

Akhirnya penantian peminat setia Mia untuk mengetahui gerangan bayi ini berakh1r apabila Mia yang sudah dibenarkan pulang ke rumah berkongsikan satu video yang menarik. Dan akhirnya terb0ngkar anak Mia seorang bayi perempuan. Wah sepasang sudah, Alhamdulillah.

Menerusi akaun Instagram, Mia Ahmad telah berkongsikan video yang memaparkan kepulangannya bersama bayi perempuannya ke rumah. Apa yang menarik adalah dekorasi bilik yang cantik berwarna merah jambu dan pastinya bayi perempuannya itu menjadi tumpuan peminat.

Jom tonton video di bawah:

Berita gembira ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen mereka:

” Tahniah Mia. alhamdulillah Baby girl.. “

” Alhamdulillah, congratulation akak.. Lebatnya rambut baby.. “

” Tak sabarnya nak tngk. yeay baby girl.. Alhamdulillah. Dah sepasang.. “

” Tahniah kak mia, selamat berpant4ng..  Alhamdulillah bestnya dah sepasang.. “

” Tahniah kak mia.. selamat berpant4ng. semoga sentiasa sihat keduanya.. “

” Alhamdulillah !! Yay my guess was right.. “

” Alhamdulillah.. happy for you mommy ! Hello little girl.. “

” Yeayyy one cute pair of precious bundle.. “

” Alhamdullilah… tahniah mia dan cik husband !! hello baby girl welcome to the world !! selamat berpant4ng.. ” 

Alhamdulillah akhirnya sepasang sudah anak Mia dan Izham. Melihatkan rambut baby yang lebat dan hitam, buat peminat semkin teruja untuk melihat wajah baby Mia ini. Pasti secomel abangnya Issa. Apa pun, selamat berpant4ng Mia dan semoga semua urusan berpant4ng Mia dipermudahkan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mia Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..