” Lagi sekali, kalau dah mengantuk tu. Ko g3gar macam mana pun ada aku kis4h “

Gelagat Anak Dato’ Aliff Syukri, Yusoff Al Qardawi M3ngantuk Terlamp4u Tarik Perhatian Ramai. Comelnya Yusoff !!

Anak bongsu kepada pengasas produk kosmetik terkenal Datuk Seri Aliff Syukri dan isterinya Datin Seri Shahida ini turut tersenarai antara si cilik yang popular sepanjang tahun lalu. Sehingga kini Yusoff mempunyai seramai 479 ribu pengikut di Instagram.

Wajahnya Yusoff Al Qardawi yang comel sering mendapat banyak likes dan perkongsian apabila gambarnya dimuatnaik di media sosial. Menurut Datin Shahida sebelum ini, Yusoff  yang lahir pada 25 Jun 2018 ini sangat mudah untuk dijaga kerana tidak banyak karenah dan sangat menyenangkan.

Peminat sentiasa menantikan gambar-gambar, video-video dan update terbaru Yusoff yang diberi gelaran ‘budak seketul’ oleh Datin Shahida ini dimuatnaik di akaun Instagram.

Kali ini video rakaman Yusoff Al Qardawi yang mengantuk sangat-sangat sampai tid4k sedar diganggu dikongsikan menerusi akaun Instagram miliknya . Alahai Yusoff betul-betul pen4t ni, mengantuk sangat tu. Tetapi mengantuk macam itu pun comel, alahai Yusoff !!

Jom tonton video di bawah :

” Mcm ni pun ok janji blh tido “

Apa yang menariknya, Yusoff kelihatan sangat-sangat mengantuk walaupon diganggu ketika itu.. Yusoff tid4k hair4n sedikit pun. Yusoff tetap nak sambung tidur, Alahai Yusoff mengantuk-mengantuk pon tetap comel lagi kan. Macam-macam gelag4t dari Yusoff ni..

” Lagi sekali.. kalau dh mengantuk tu.. ko geg4r mcm mn pun ada aku kisah…. “

Antara komen-komen dari netizen :

” Nape bibik x angkat baringkan elok2 tidur…. cian cute boy tidur cmtu….. lengtuk kepala. “

” Yusoff mesti penat campur kenyang ni .. cuteeee sungguh !! X b0leh bawak b1ncang !! “

” Hahahah ni lawak pun ada yusof ni “

” Alahai kes1annya cute ini tertido dia… kerja l3bur ya Yusoff “

” Comelnya la kamu yusoff…. baik sgt ha… sng dijaga…. alhmdulillah… moga sentiasa gembira. “

” Yusoff nantok lahh .. cebok je semuaa.. jap lagi Yusoff nak jadi star lagi posing law4n Abah terlajak laris “

” Ala kes1an nye yusoff, dah ngantok sngat2.. “

” Tak suka lah yussof tu kena buat mcm tu.. kesian yussof. “

” Dah elok tido, J4ngan la dikejut.. Sian lahai…. Terkejut la Yusoff tu.. adoiii “

” Wkwkwkwkwk .. Tak perduli la … Ber4t sangat ni mata di bukanya “

” Alahaiiii…. kes1annya yusof…. ini mengantuk tahap g4ban ni.gegau rupa mane pun dia x kisah. comel pulak tu… “

” Ya Allaaahhhhh ciaannn eee anak omy.. “

” Alaaa … Seng nye yusuf tido .. kalau anak aunty dah jage kalau b1sing… “

Alahai Yusoff, kenapa comel sangat ni ? Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Yusoff membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh yang taat kepada suruhan Allah, Rasulullah, Agama dan juga kedua ibu bapa. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusoffalqardawi by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..