” Lagi muncung lagi nampak comel Aafiyah, awat mar4h sangat tuuu.. ” – Netizen

Video Gelagat Aafiyah Yang Sedang Meraj0k Dengan Ayahnya, Datuk K Menarik Perhatian Ramai. Part Cakap Tak Nak Tengok Tu Memang Nampak Meraj0k Sungguh. Alahaiiii Meraj0k Pun Comel Aafiyah !!

Keletah dan gelagat Siti Aafiyah Binti Khalid ini sentiasa mencu1t hati peminat yang menyaksikan video-video yang dikongsi di laman sosial milik ibunya penyanyi tersohor negara Dato’ Siti Nurhaliza dan juga laman sosial kelab peminat Dato’ Siti. Aafiyah merupakan anak sulung bagi Dato’ Siti dan Datuk Khalid.

Walaupun usia yang masih kecil Aafiyah sangat petah bercakap, Aafiyah juga merupakan antara anak selebriti tanah air yang sering mencur1 perhatian peminat. Peminat sentiasa ternanti-nanti video terbaru untuk melihat telatah comel dan gelagat budak bijak ini.

Sikap periang Aafiyah ini sentiasa menjadi tumpuan mata-mata yang memandang, Aafiyah memang tidak lokek dengan senyuman dan ini membuatkan peminat sentiasa terhibur melihat video-video yang dikongsi untuk tatapan umum ini. Gaya Aafiyah meraj0k juga sangat mencu1t hati apabila melihatnya.

Menjengah ke laman instagram milik ctdk.my terdapat satu perkongsian video di mana Aafiyah sedang meraj0k. Aafiyah meraj0k dengan ayah dan bila ibunya memanggil nama Aafiyah, Aafiyah berpaling dengan mulut yang munc0ng panjang sejengkal.

Mari lihat perkongsian di bawah :

Telatah comel Afiyah yang comel ini mendapat pelbagai komen daripada netizen. Antara komen-komen ialah :

” Lagi munc0ng lagi nampak comel Aafiyah, awat mar4h sangat tuuu.. “

” Alololo kak if u meraj0k kot kot gitu tak? Tapi comel je. munc0ng tu champi0n so comel ger4m je tengok.. “

” Awat cute sangat niehhh. Meraj0k tu sakannnn.. “

” Meraj0k dengan ayah, hahaha ibu comel sangat princes ku ni.. “

” Kenape Aafiyah pagi-pagi sudah cember0t sayang.. “

” Amboi dia meraj0k kalahkan ibu dia kn. Tapi tetap cute.. “

Alahaiii Aafiyah ni ada saja telatah dan gaya comel dia yang menghiburkan peminat-peminat yang setia menunggu video daripada Aafiyah ini. Kami di Berita Kopak mendoakan agar Aafiyah menjadi anak yang bijak cerdik dan sentiasa menjadi penyejuk hati kedua ibubapa. Aminn..

Silakan SHARE.

Sumber : IG ctdk.my

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..