” Kurang asam betul, saya pergi toilet je pun, dia tinggalkan kita.. “

” Tu la suami ni waktu bercinta bukan main lagi 1 jam pun tunggu. Ni pergi toilet kejap je dia tinggal kan kita. Nasib i oulss dulu atlet olahraga !!   ” – Datin Shahida Di Tinggalkan Oleh Datuk Aliff Kerana Lambat

Isteri kepada pengasas produk kosmetik terkenal Dato’ Seri Aliff Syukri iaitu Datin Seri Shahida, Sehingga kini  mempunyai seramai  1.6m pengikut di Instagram. Apabila beliau memuatnaik video akan mendapat banyak likes dan perkongsian di media sosial.

Menurut Datin Shahida, video kali ini memaparkan tentang beliau ditingg4lkan oleh suami beliau iaitu Dato’Aliff, ketika beliau di tandas Bangunan ASTRO, yang di mana Dato’Aliff sudah pun bergerak. N4sib Datin Shahida masih sempat untuk mengej4r kenderaan yang Datuk naiki. Sememangnya kelakar !!!

Di dalam video itu juga menunjukkan Dato’Aliff sedang berjalan kelu4r dari bangunan Astro sambil m3mbebel kepada Datin yang ketika itu Datin masih lagi di tandas.

Antara gambar-gambar tersebut…

 Dato’Aliff : Aku dah lambat ni… cepat.. cepat… !!

Datin Shahida : kebetulan pakai tudung @cloverush @cloverush senang nak pecut..

Video ini turut mendapat respon daripada Dato’Aliff sendiri :

Jom tonton video di bawah  untuk melihat telat4h mereka yang sangat lucu..

” Kurang asam betul…. saya pergi toilet je pun …. dia tinggalkan kita… .tu la suami ni waktu bercinta bukan main lagi 1 jam pun tunggu….

” Ni pergi toilet kejap je oun dia tinggal kan kita….. nasib i oulss dulu atlet olahraga!! @aliffsyukriterlajaklaris.. “

Antara komen peminat-peminat :

” Kelakar lah dato dan datin ni… mujur le datin @shahidadherbs mantan ratu pecut.. kot idak kene tinggal le jawabnye..”

” Mmg kurang asam…. berani dato tinggal Datin…. melawak manja ja tue…. Datin @shahidadherbs … sha doakan…
sayang … kasih… bahagia… till Jannah… amin…”

” Hahahahah lawak laa, comel la dato dgn datin ni  “

” Bagus Datin ni, tak merajuk pun. @jomcantik.aslegacy , kalau Momi lah ni.. memang naya  “

” Hahaha lawak la.. smpai tgk ulang2.. datin muke ttp senyum walaupun kne tgl “

” Nasib x tergolek datin mengejar.. hehe “

” Sapa mcm saya play 2 3 kali sambil sengih sengsorang  “

” Comelll Datin kejar siap gelak2 lg.. klu sy mau nya dh masam mencuka “

” Adoi… hihi kesian datin kena tinggal.. sib baik mkn harumnita.. sbb tu kuat lari “

Suami-suami memang macam ini kan perangaii, suka menyakat isteri-isteri. Biasala tu kan… Asam garam berumahtangga.. Korang atau suami korang macam mana ?

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Datin Sekeluarga sentiasa berbahagia disamping keluarga yang Tercinta dan dipermudahkan segala urusan Datin Sekeluarga… Amin.

Terima kasih kerana sudi membaca. Silakan SHARE..

Sumber : IG Shahidadherbs by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.