” Kuat naww Chef Anaqi masak, berdentum dentam periuk “

Video Aqeef Anaqi Ketuk Periuk, Tetapi Topi Chef Tu Pula Curii Perhatian !!! Aduh.. Topi Tu Win Sangat !!!

Aqeef Anaqi merupakan putera sulung kepada pasangan sama cantik, sama padan Amar Bahrain dan Amyra Rosli, Aqeef Anaqi dilihat mewarisi kecomelan dan kecantikan ibu bapa mereka. Kelincahan si comel ini tidak dapat disangkal lagi kerana ada sahaja aksi yang terbaru akan dimuat niak di Instagramnya.

Putera sulung pasangan ini turut mempunyai akaun instagram. Sehingga kini Anaqi mempunyai seramai 577 ribu pengikut. Akaun instagram ini dikendalikan oleh ibu dan bapanya, Amar dan Amyra.

Anaqi adalah bayi yang murah dengan senyuman sama seperti ibu dan ayahnya. Video gelagat dan keletah Anaqi yang comel sering dimuatnaik di Instagram miliknya.

Selain daripada itu, pipi Aqeef yang temb4m dan matanya yang bulat itu turut menjadi faktor lain mengapa peminat Aqeef Anaqi berasa ger4m dengan dirinya. Tengok la gambar di bawah ni,. Alahai Anaqi ger4mnya la tengok. Pipi melayut dan mata tu bulat sangat!!

Terbaru, pada entri Laman Instagram Aqeef Anaqi, sebuah video Anaqi bermain dengan periuk kukus telah dimuat naik. Aqeef yang sememangnya dikenali ramai dengan sifat sportingnya itu dilihat sedang seronok menget0k-nget0k periuk kukus tersebut .

Namun begitu, apa yang lebih tertarik adalah topi chef yang dipakai oleh Anaqi. Ya Ampunnn.. pampers rupa-rupanya. Asal boleh je kan Anaqi. Ini mesti Mommy atau Daddy punya kerja ni. Betul tak Anaqi ??

Sampai terpejam-pejam mata tu. Itula ket0k kuat sangat !!

Bersungguh-sungguh la Anaqi ketuk… kalau macam ni senang la orang nak bangun sahur..

Tapi kan… apa kat kepala Anaqi tu… Aduhai Anaqi sayang..

Rata-rata pengikut Aqeef Anaqi di Instagram berasa ger4m serta-merta melihat betapa cheeky-nya putera sulung pasangan selebriti ini.

Tengok foto je tak best kan.. Jom tengok video di bawah :

” SAHURRRRR SAHURRRRRR “

Rata-rata peminat geram melihat telatah comel Anaqi . Antara komen-komen mereka:

” Uuuit chef program memasak baru ke nih… Mcm best aje. Abis la Ketuk2 Ramadhan mcmni “

” Pampers atas kepala..dh mcm topi chef aunty tgk aqeef anaqi oiiii… “

” Aww sooo cuteee… smoga mmbsar dgn baik and sihatttt sweety. “

” Budak2 ni.. Tak kira perempuan ke lelaki.. Beratus ratus ringgit mak ayah beli mainan.. Nak jugak periuk belanga semuaaa budak-budak. Hahaha.. “

“Alahai chef comel.. pipi melayut.. sme cm ank klu men periuk.. kelentang kelentung “

” Kuat naww chef anaqi masak, berdentum dentam periuk “

Apa yang curii perhatian peminat-peminatnya adalah topi chef yang dipakai Anaqi. Antara komen-komen :

” Aku ingat apo lah atas pala ae tek paduhai pampers “

” Ya Allah anaqi, dengan pampers dekat kepala. hahahahhahaha adehhh lahh awat comel sangat nihh “

 ” Why u so cute ? haihhh geramnye tengok pampers kt kepale “

” Haahaahahaa.. pampers atas kepala, ketuk2 pengukus pulak… mmg aktif anaqi… “

” Ingatkan pakai kopiah. Tak pun topi chef. Upenye pampers. Ahhahha bedekah gelak “

Ada-ada sahaja kan keletah Anaqi ni. Tak pernah tak comel kan ? Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan Anaqi membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan dilindungi Allah selalu hendaknya. Amin.

Terima Kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Aqeef Anaqi, Amar Baharin, Amyra Rosli By Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..