” Khai pec4hkan tel0r kat kepala sendiri ” – Alahaii Comelnya Khai Bahar Asik Meng4lah Je Bila Diken4kan, Nak4l Betul Siti Nordiana Ni !!

Muhammad Khairul Bin Baharudin atau lebih dikenali dengan nama Khai Bahar merupakan seorang penyanyi lelaki yang popular di Malaysia. Khai Bahar lahir pada 28 Febuari 1994 dan berasal dari Kangar Perlis. Khai yang kini berusia 25 tahun mula dikenali melalui aplikasi Smule.

Nyanyian Khai di aplikasi Smule mendapat jumlah tontonan terbanyak dan khai juga dikenali sebagai King Of Smule oleh pengikut dan peminatnya. Nama Khai Bahar bukan sahaja dikenali di Malaysia tetapi Khai juga turut dikenali dan popular di luar negara iaitu Singapura, Indonesia, Brunei dan Thailand.

Terkini kita dapat melihat video anatara Khai Bahar dan Siti Nordiana dalam Chanel Youtube Radin Punya dimana  menunjukkan permainan teka menek4 dan siapa salah di dend4. Tetapi Khai Bahar banyak diken4kan oleh Siti Nordiana.

Video ini mendapat komen-komen menarik daripada peminat kerana ianya sangat kelakar, antaranya :

” Yeay tqq era….yg ditunggu tunggu…lawak + sweet la…hahaha..tak tahu la brapa kali dok ulang ni#khainana# “

” Amende ye dua2 ni law4k sangat . Nana bul1 khai hahaha “

” Law4k la korang.. Khai pec4hkn telur kt kepala sendiri.. Apoo “

” Hahaha..xleh tahan gelak tgk telur nana ptt pec4hkan sbb kal4h khai yg pec4hkan…terhibur…”

” Hahaha mmg klak4r la khainana ni.diorg ni saje je buat2 xtahu jwpn kan.khai plk sggp ape saje demi nana..ni bkn gur4uan adik kakak,tp mcm sweet couple..sape yg tgk mesti pndi nilai kan..hihihi “

” Dua2 kepala masuk air. Tolong panjangkan. Masuk yg cut scene. Ada part yang khai pec4hkan telur bagi pihak nana. Sweetnya “

” Xtaw tgk berapa kali dah.. Mmg lawak.. Nak jadi ul4t bulu sbb gat4i.. Haha.. Pastu mengal4h dgn perempuan.. So gentle. “

” Hahahahaa Khai kena siram air pulak dengan Nana “

” Siapa kal4h kena siram air, hahahaha kan dah basah dua-dua “

” Alahai comelnya Khai menari kena dend4 dengan Nana sebab Khai kal4h “

Alahai sweetnya Khai dan Nana ni. Seronok tengok sikap Khai yang sentiasa mengalah ni. Kami dari Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Khai Bahar dan Siti Nordiana atas kemenangan mereka dalam Anugerah Melet0p Era dan semoga sentiasa berjaya dalam setiap bidang yang diceburi.

Mari kita saksikan video tersebut, memang kelakar habis ni :

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : Youtube Radin Punya by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..