” Kesian baby meow kena pung0t, tiada mommy diorang.. “

Video Anak Stacy Dan Akim, Eshaal Sebak Bila Tahu Anak Kucingnya Kehilangan Ibu. Alahai, Sed1hnya Eshaal !!

Anak kepada pasangan selebriti Akim Ahmad dan Stacy Anam iaitu Eshaal binti Afiq Hakim selalu menjadi perhatian netizen kerana kecomelannya. Namanya yang ringkas dan mudah menyebabkan ramai peminat memuji pasangan ini dalam memberi nama anak.

Eshaal dilahirkan pada tahun 2017 seberat 2.97 kg. Eshaal mempunyai seorang kakak bernama Bella De Luna Valentina yang merupakan anak angkat kepada Stacy. Terkini Eshaal sudah pun berusia 2 tahun lebih dan semakin comel serta bijak.

Seperti selebriti lain, Stacy dan Akim mewujudkan akaun media sosial bagi anak mereka, Eshaal dan Bella. Ianya adalah untuk memuatnaik segala aktiviti anak mereka. Mereka menggabungkan kedua-dua nama anak mereka dengan menggunakan satu akaun Instagram sahaja iaitu Beyshal.

Menerusi akaun Instagram, satu video Eshaal telah dikongsi  oleh Stacy. Dalam video tersebut menunjukkan Eshaal sedang bermain dengan anak kucing. Apabila Stacy berkata bahawa anak kucing tersebut tiada ibu. Eshaal terus seb4k dan menang1s.

Tonton video di bawah :

” Kesian baby miaw2 kena pung0t tiada mami diorg.. “

Rata-rata netizen memuji kecomelan Eshaal. Tengah menangis pun comel. Antara komen-komen mereka :

” Why suddenly u cry baby cuteee.. “

” Comelll….. catlover laaa Eshal .. “

” Hahahaha…. Pandai ba dia.. mau juga sedih2 dia.. “

” Baik ye ati die.. syg bnor die kt kucing.. “

” Kejap gelak pastu nangis. mood tak stabil betul.. “

” Hahaha cutenya dia ngis.. mulut tu ba bikin ger4m.. “

” So chomell la u shall.. penyayang betul dia.. “

” Lucu lah Eshal.. Mula ktawa lpas tu nangis.. Cute nya.. “

” Comelnya Shal ni nangis… Chal ni mudah tersentuh bab miaw2 ni.. “

Alahai, comelnya Eshaal. Bijak sungguh Eshaal boleh faham emosi bila tiada ibu. Nampaknya Eshaal ada sikap penyayang dan sayangkan kucing. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Eshaal membesar dengan sihat dan bijak serta menjadi anak yang solehah dunia dan akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..