” Kes1annya Adam, stressss muka. Nak mengam0k, ustazah pulak ada.. ” – Netizen

Dr Sheikh Muszaphar Shukor Kongsi Video Sambutan Ulangtahun Kelahiran Anak Kembarnya Adam Dan Noah Di Sekolah. Tindakan Spontan Noah Buat Adam Terkedu. Alamak Noah So Cheekyy Lah, Kes1an Adam !! 

Nama angkasawan negara, Dr Sheikh Muszaphar Shukor cukup popular di serata tanahair. Bukan sahaja pintar, malahan Dr Sheikh Muszaphar juga ada wajah yang kacak dan sedap mata memandang. Cara dan gaya Dr Muszaphar bertutur cukup sangat lembut dan tersusun.

Mendirikan rumahtangga bersama Dr Harlina, rumahtangga mereka dikurniakan 4 orang anak iaitu Tasha, Bella dan sepasang kembar, Adam dan Noah. Dr Harlina juga kini sedang hamil anak ke 5 mereka yang juga sepasang anak kembar.

Baru sahaja semalam menyambut ulangtahun kelahiran anak kembarnya itu. Lebih menarik tarikh lahir Dr Muszaphar juga jat0h pada tarikh yang sama. Melihat perkongsian sambutan ulangtahun yang dibuat di rumah, tema yang dipilih juga menarik.

Meninjau akaun Instagram Dr Sheikh Muszaphar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan sambutan hari lahir Adam dan Noah yang diraikan di sekolah. Mereka yang nampak gembira sambil menyanyi bersama rakan-rakan lain. Namun part tiup lilin kek, gelagat Noah tidak dijangka.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat kembar ini menarik perhatian ramai. Tengok muka sed1h Adam tu, alahai nak4l la Noah. Antara komen-komen :

” Kesi4nnya Adam, stresss muka. Nak mengam0k, ustazah pulak ada.. “

” Oh my god kes1annya tgk muka adam. I cannot, dia tahan sed1h.. “

” Mungkin Noah rasa guilty, di pandangnya muka Adam.. “

” Hahahahaha Adam face so funny. Comel je muka adam.. “

” Si4n adam, hihi.. good boy adam. Btw happy birthday twins.. “

” Aloloo kesi4n sungguh kat adam. Noah please don’t do that again to your elder brother ok.. “

” Adam dah nampak sifat ‘keabangan’ dia. Muka pasrah Hehe.. “

Alahai comel je gaya Noah laju-laju ditiupnya lilin kek Adam. Sampai terkedu Adam dibuatnya. Muka frust tu memang jelas sangatlah sayang. Kembar comel yang menghiburkan hati ramai. Apa pun, happy belated birthday Adam dan Noah. Semoga membesar menjadi anak yang soleh dan berbakti kepada kedua ibu bapa. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr Sheikh Muszaphar Shukor

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..