” Kep0mmm mana kainnya.. Terkej0t mak mertua tengok.. “

Elly Mazlein Kongsi Gambar Bersama Outing Bersama Sahabat-Sahabatnya, Namun Bajunya Pula Jadi Perhatian. Amboi Mata Masing-Masing Taj4m Sungguh !!!

Pemilik wajah cantik dan jelita Elly Mazlein tidak perlu diperkenalkan lagi. Elly Mazlein atau nama sebenarnya Sharifah Aida Mazlina binti Syed Hanafi atau lebih mesra dipanggil Kak Lina Pom Pom. Dilahirkan pada 17 Disember 1980, anak kelahiran Slim River Perak ini juga merupakan seorang penyanyi .

Lagunya menjadi siulan ramai antaranya lagu ‘ Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan’. Pernah melangsungkan perkahwinan dengan pengarah, Azmi Hatta namun jodoh mereka tidak panjang dan mereka akhirnya membawa haluan masing-masing. Perkahwinan ini memberikan Kak Lina seorang cahayamata diberi nama Putri Sara Sefhia.

Setelah lama menjadi ibu tunggal, hati Kak Lina berjaya dibuka oleh seorang pemuda yang merupakan seorang guru Geografi berasal dari Kelantan digelar Papa Awan Nano. Perkenalan mereka membawa ke fasa bahagia apabila selamat diijabkabul sebagai suami isteri yang sah pada 18 Januari yang lalu.

Menerusi akaun Instagram, Kak Lina berkongsikan gambarnya bersama tiga orang sahabat baiknya yang dipanggil Intan, Ayu dan Farah. Kak Lina kelihatan sangat manis dan semakin muda sejak bergelar isteri menarik perhatian peminat. Makin ayu Kak Lina sekarang. Aura bahagia terserlah betul !

Jom baca kapsyen di bawah :

Rata-rata netizen memuji penampilan Elly yang bergaya ini. Antara komen-komen netizen :

” Bagus kep0m dia appreciate dan pakai hadiah yang orang bagi.. “

” Cute sangat semuanya.. “

” Lawa-lawa aih anak dar4 ni semua.. “

” Makin berseri kak lina.. “

” Wah kemainn happy kakak kepomm kita ni… Hehe.. “

” Wahhhh kakak kep0mmm cunn habiss.. “

Namun ada juga yang memberi teg0ran tentang pakaiannya itu :

Alam4k mata netizen habis semuanya diperhatikan. Tambah-tambah lagi Kak Lina ni kesayangan ramai. Sayang sangat sampai semua nak dilihat sempurna pada Kak Lina mungkin. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Kak Lina sentiasa bahagia dan ceria di samping keluarga dan orang tersayang.. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..