” Kenyang ter0k makan kat kenduri orang. Tak pandang kiri kanan dah !! “

Anzalna Nasir Kongsi Video Beliau Selepas Makan Kenduri.. Curii Perhatian Ramai !!

Pelakon cantik jelita Nur Anzalna Md Nasir juga lebih dikenali sebagai Anzalna Nasir lahir 9 Januari 1988 ialah seorang model dan pelakon wanita Malaysia yang popular.  Anzalna dan Muhamad Hanif Mohamad Zaki telah mendirikan rumah tangga pada 22 Februari 2016 dan kini beliau sedang h4mil 7 bulan.

Anzalna telah mengenak4n kaftan dress pada Majlis Perkahwinan sahabat beliau iaitu Nelydia Senrose di JW Marriott Hotel Kuala Lumpur Sabtu lalu. Sama-sama cantik dan Jelita mereka ni !! Sesiapa saja yang melihat pon akan terpegun.. Alahaiii Mak y0ng cun !!

Rata-rata ramai peminat yang memuji kecantikan Anzalna Nasir. Walaupon beliau sedang h4mil 7 bulan seperti yang beliau nyatakan di akaun Instagram beliau.

Menerusi akaun Instagram, Anzalna telah memuatnaik video beliau sedang kelu4r dari  pintu dan berpusing menggayakan baju cantik beliau. Anzalna mengen4kan kaftan dress yang menampak4an beliau sedang meng4nd0ng, namun beliau tetap jelita dan menawan. Memang terbaiklah Anzalna !!

Tonton video di bawah :

” Beyoncit happy! Kenyang ter0k makan kat kenduri orang. Tak pandang kiri kanan dah!  Sebenarnya @schanooladiva nak jadikan i Elsa Frozen tapi jadi karipap frozen! hahahhahahhahhaha#7MonthsPregn4nt Kaftan dress “

 

Rata-rata peminat terpegun dengan kecantikan Anzalna ketika itu. Antara komen-komen peminat :

” Tak sempat jumpa semalam! You’re beautiful and stylish as always lalinggg! “

” Beyoncit pun cantikk kakak ni
yg kite beyoncit semulajadik ni stress jek haha “

” Cantik je kan dia pakai kaftan huu “

” Allah..memank cntik dea lain mcm klo time preggy.. “

” Mommy peknen yang paling cantik pernah ku lihat.
Semoga segala urusan dipermudahkan “

” Omg Beyoncit looks very gorgeous and kenyang..hehe..
malam tido lena tak?senang hati baby dpt mkn nasi minyak “

” Ishhh..memang memanjang cantik je la mdm ni. Mcm queen. “

” Cantik baju! Mommy pun berseri seri “

” Mengandung pun cantik.. Syg anzalna.. Semoga dipermudahkan segala urusan. “

” Ya Allah cantiknyaaaaa bidadari syurga ke ni  “

Sekali lagi kami di Berita Kopak ingin mengucapkan semoga Anzalna Nasir sentiasa sihat, cantik selalu dan semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti.. Amin.

Silakan SHARE:

Sumber : IG Anzalnanasir88 by Berita Kopak & Content Media

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..