” Kenangan kita selalu bul1 dia, terkej0tkan dia dan macam-macam la.. “

Isteri Fad Bocey, Syaheera Kongsi Video Kenangan Mereka Bersama Abam Buat Ramai Tersentuh Hati. Allahuakhbar, Semoga Fad Terus Tabah !!

Pemergian Abam masih lagi terasa buat mereka yang rapat dengannya. Antara yang paling terasa dengan ketiadaannya Abam ialah sahabat rapatnya iaitu Fad dan Achey yang sama-sama menganggotai kumpulan Bocey. Pastinya terasa apabila tiada lagi mendengar suara Abam.

Umum mengetahui, Fad dan Achey suka mengusik Abam sama ada ketika membuat persembahan lawak atau pun di luar. Mereka suka bergurau dengan cara mengenakan Abam namun perkara itu tidaklah sehingga menggur1s hati Abam.

Umum mengetahui bahawa Fad, Achey dan Abam terlalu rapat melebihi daripada adik-beradik. Mereka sama-sama memperjuangkan kumpulan Bocey sehingga berjaya dan dikenali ramai seperti hari ini. Pasti ramai peminat Bocey akan merindui lawak Abam.

Menerusi akaun Instagram, isteri Fad iaitu Syaheera telah memuatnaik video adegan-adegan Fad dan Achey mengusik dan bergurau dengan Abam. Video ini dimuatnaik sempena hari lahir Fad iaitu semalam. Ini merupakan kali pertama buat Fad tanpa Abam ketika menyambut hari lahirnya sejak mereka bersahabat.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Haritu ddy cakap abam tak reply pun ddy wish dia .pastu ddy ckp takpeee aku nk tgok birthday aku dia wish tk 13 hb ni .daddy ,abam takkan wish dah ddy .takkan sama mcm tahun2 lepas .takkan ada dh muka ddy dkt ig abam .dia tgh rehat . . Khas utk daddy ,kenangan kita selalu buli dia ,terkejut kan dia dan mcm2 la .itu hanya kita dan dia sahaja tau .keluarga bocey terlalu banyak kenangan yg tk mungkin kami lupa .memang org akan cakap skrg baru nak ingat ke ?no bukan sbb skrg bru ingat tapi skrg la masanya kami nak kongsi betapa banyaknya kenangan kami . . Daddy kita doakan dia .kita teruskan bawak nama bocey sebab kita tau mcm mna susahnya kita bersama arwah utk naikkan nama bocey .raikan lah tahun ni dengan kenangan yg ada dalam simpanan album sy .mommy doakan daddy dimurahkan rezeki ,dikurniakan kesihatan yg sihat dan bahagia dunia akhirat .mommy tak mintak banyak ,mommy nak daddy kuat balik .arwah tau kita jauh daddy sebab tu daddy tk dpt tengok dan sentuh buat kali terakhir .satu masa pasti kita akan bertemu .again ,happy birthday suami tersayang .moga Allah kurniakan kekuatan buatmu .sama2 kita doakan buat arwah❤️

A post shared by Syaheera❤️Fadzlie (@syaheeraarahman) on

Rata-rata netizen masih bersedih dengan pemergian Abam. Antara komen-komen mereka :

” Xtau knape still xblh move on dr nengok2 video psal arw4h.. btol la.. org baik pasti rmai syg.. doa kan yg baik2 utk arw4h.. mohon terus kan pjuangan bocey yea.. alfatihah utk arw4h.. “

” Semoga korang terus kuat @syaheeraarahman .. wife yg baik and selalu Ada disisi even apa pun dugaan.. “

” Allahu tersentuh hati aku semoga fad and achey terus kuat dlm kumpulan boceyyy.. “

” Allahuakhbar. Sed1hnya coretan ni.. mengalir ayaq mata saya.. “

” Ya Allah tersentuh nya tgk video nie al-fatihah buat arw4h abam dan ditempatkan dgn org yg beriman, happy [email protected]

” Sed`h dan sgt terkesan wlupun hanya baca dan dengar kenangan2 persahabatan korang .. “

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Fad dan Achey tabah dengan ujian ini. Percayalah setiap apa yang berlaku mempunyai hikmahnya tersendiri. Kita sebagai manusia hanya mampu merancang namun segalanya sudah ditentukan oleh Allah. Sama-sama kita doakan semoga r0h Abam dicucuri rahmatNya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syaheera Rahman, Ali Puteh, Fad Bocey by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..