” Kemainnn dia berj0get yeee. Comel ter0kkkk !! “

Alahaii pandainya Karl dan Aubrey, Anak Eina Azman Ni Menari. Siap Buat ‘Catwalk’ Lagi !!

Siapa yang tidak mengenali Datin Paduka Ainur Syakira Binti Azman ini atau lebih dikenali sebagai Eina Azman. Eina Azman merupakan anak saudara kepada penyanyi dan juga seorang guru v0cal popular iaitu Juliza Adzlizan.

Eina Azman yang berasal dari Temerloh, Pahang ini mula berg1at dalam dunia seni pada tahun 2008.  Eina yang mula dikenali melalui drama Mimpi Cinderella dimana Eina memegang watak utama untuk drama ini.

Eina yang telah mendirikan rumahtangga bersama Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden pada 31 Ogos 2014 dan mereka telah dikurniakan sepasang cahayamata kembar. Eina melah1rkan pasangan kembar Karl Kareef dan Arianna Aubrey pada 19 Febuari 2016 dan kini berusia 3 tahun.

Eina yang sentiasa berkongsi pelbagai jenis masakan di laman Instagram miliknya begitu menarik minat penonton untuk mencuba setiap resipi yang dikongsi oleh Eina.

Terbaru melalui Instagram milik anak-anak Eina @aubreyKarl Eina berk0ngsi aksi comel anak-anaknya menari dan membuat ‘catwalk’. Mari saksikan bersama :

” Karl and Aubrey Dancing.. “

View this post on Instagram

😃😃😃

A post shared by AriannaAubrey | KarlKareef (@aubreykarl) on

” Baby Shark Doo Doo.. “

” Karl and Aubrey ‘catwalk’ “

Rata-rata peminat memberi komen untuk pasangan kembar yang sangat comel ini, antaranya ialah :

” Comey ter0k “

” So cute!!!”

” Handsome nye karl “

” Dah besar, hands0me karl “

” Kema1nnn dia bej0get yeee.. comellll “

” Why u sooo cute…”

Comel betul aksi si kembar ni. Kecik-kecik lagi pun dah hensem dan cantik. Kami di Berita Kopak mendoakan Karl dan Aubrey membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh dan solehah yang akan membahagiakan kedua ibu bapa di dunia dan akhirat. Amin..

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eina Azman & Aubreykarl by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..