” Kau pura-pura pengs4n ya ? Adorable lah Dedek ni, g1g1t kang.. “

Video Gelagat Anak Fynn Jamal Mengelak Disuapkan Ubat Menghiburkan Netizen Dengan Taktik Yang Dilakukannya. Bijak Sangat Ni, Pandai Berdrama !!

Ibu bapa yang mempunyai anak kecil pastinya pernah melalui masalah anak tidak mahu makan ub4t. Masalah ini kadang-kadang boleh merungsingkan ibu bapa setiap kali tiba waktu untuk diberi makan ub4t. Pelbagai ragam anak ketika ini akan berlaku.

Sesetengah ibubapa mencuba pelbagai alternatif lain untuk memberi anak makan ub4t. Antaranya dengan mencampurkan ub4t di dalam susu atau makanan anak. Walaupun begitu ada juga kanak-kanak yang dapat mengesan rasa makanan dan minuman mereka yang berbeza.

Selain itu, tidak dinafikan juga ragam anak yang bermacam gaya untuk mengelak disuapkan ubat. Ada juga yang membuatkan ibubapa berasa kelakar dan ada juga yang boleh membuatkan ibubapa rasa nak mar4h. Alahai, nak buat macam mana kan. Nak cepat sihat kenalah makan ub4t.

Menerusi akaun Instagram Fynn Jamal, beliau berkongsi video ragam anaknya ketika hendak diberikan ub4t. Anaknya boleh pula berpura-pura tidur demi mengelakkan diberi ub4t. Jangan ingat ibu anda dah berputus asa nak bagi ubat ye dikk ! Apa pun kelakar pula gelagat anak Fynn Jamal ni. Bijak sungguh !!

Tonton Video di bawah :

” Berani dia pura2 tido masa nampak ubat. ingat mami dedi gibab ke??! “

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat anak Fynn Jamal. Antara komen-komen mereka :

” Dedek, sebelum ngko buat gitu kitorang lama dah try buat.. hahahhaha.. “

” Hahahaha takpelah dedek janji kita dah usahakan trick pejam mata tu mana tau jadik kan mami dedi give up.. “

” Hahahahahahaha tido sunat nama dia.. “

” Hahahahahahahahahhahahaha ape ko pikir bila ko buat2 tidur mami dedi akan lupakan hal nk bg makan ubat ? “

” Ahahahahaha… Jgn drama sgt dedekkkk.. “

” Kenape sekejap je dedek buat² tido. Buat lama sket dedek. Siap bunyik kroh kroh baru real .. “

” Kau purak purak pingsan ya labuu?..hahaha. Adorable la dedek niii, geget kang. “

” Kuat nau Dedek ni berdrama..  “

Bijak sugguh, kecil lagi dah pandai berfikir macam mana nak elak makan ubat ye. Walaupun taktik tersebut tak berjaya tapi comel sangat buat gaya tidur. Apa pun, semoga Sakti Kencana Fitri cepat sembuh dan diharap selepas ini dah tak tak0t makan ubat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fynn Jamal by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..