” Kata AM4RAN buat peminat Zizan. So jangan ambil mudah ya. Jangan main-main.. “

Video AM4RAN Zizan Razak Buat Peminatnya, Ramai Yang Terhibur TeR0k. Part Last Tu.. Kenapa Gelak Macam Tu.. Adoii Boleh Put0s Urat Perut !!

Mohd Razizan Abdul Razak ata lebih dikenali sebagai Zizan Razak, ialah seorang pelawak, pengacara, pelakon, penyanyi dan duta di Malaysia. Zizan ialah naib juara Raja Lawak musim pertama, malahan ketika awal kemunculannya, Zizan dipanggil Zizan Raja Lawak.

Zizan juga dikenali menerusi gandingan bersama Johan Raja Lawak dan membentuk gandingan Jozan. selain berbakat dalam bidang lakonan, Zizan juga telah memperluaskan bidang kerjayanya dalam bidang pengacaraan dan nyanyian.

Pelawak yang berasal dari Dungun, Terengganu ini banyak juga  terlibat dalam lakonan di layar lebar. Antaranya filem yang pernah dilakonkan adalah Polis Evo, KL Gangters, Abang Long Fadil dan Hantu Bonceng.

Aktor dan Pelawak ini amat dikenali dengan sifatnya yang nak4l dan kelakar. Sama ada sewaktu di dalam kaca televisyen mahupun di luar lensa kamera, telatah dan ragamnya sentiasa mencuit hati orang sekeliling.

Baru-baru ini, Zizan Razak ada memuat naik satu video di laman instagram miliknya. Dalam paparan video tersebut, Zizan memberi amar4n kepada netizen di luar sana. Amar4n Zizan itu sangat kelakar didengari, lebih-lebih lagi bila part yang last tu. Boleh ikut tergelak sekali tau.

Sedikit sedutan video tersebut :

Zizan : So semenjak saya tak de misai ni ramai yang tegur saya… Hello Aaron Aziz..

Zizan : Saya tumb0k muka diorang yang tegur saya macam tu…

Zizan : Saya bukan Aaron Aziz okay…

Part  last ni yang paling kelakar. Boleh put0s urat perut gel4k !!

Zizan : Saya Aziz M. Osman… Ha ha haaaa…..

Jom tonton video amar4n Zizan buat peminatnya :

” Kata kata am4ran buat peminat Zizan. So jangan ambil mudah ya. Jangan buat main main. “

Rata-rata peminatnya mengatakan mereka tergel4k besar dan terhibur mendengar amaran Zizan itu. Antara komen-komen mereka :

” Gelak yg bt aku tergelak “

” Penghibur hati sungguh dikala hati bergol4k dalih .. “

Lain mcm aaron aziz ni “

” Hahahaha suke buat i ketawe tau “

” Sejak tak de misai ni , nampak muka cam orang gat4l “

” Hahahaha aduh terhibur molek “

” Terhiburrr ter0k “

” Ter0k n4zak perasan ko ni wehh bhaaahahahaha ger4m aku ! haha “

” Aziz m osman lagi tak kena hahaha ha letih ha letih.. “

Alahai Zizan tak pernah tak kelakar. Ada sahaja idea kelakar ye. Kami di Berita Kopak mendoakan Zizan Razak dikurniakan kesihatan yang baik dan dapat meneruskan bakat lawaknya itu dengan idea-idea yang lebih mantap lagi.

Kami di Berita Kopak juga ingin mengucapkan Selamat hari lahir buat MOHD RAZIZAN BIN ABDUL RAZAK. Semoga dirahmati ALLAH sentiasa dan selalu. Semoga dimurahkan rezeki menjadi orang yang beriman dan disayangi mereka yang mengenali.

Terima Kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Zizan Razak By Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..