” Kami masih berhubung, masih berjumpa.. ” – Erra Fazira

Erra Fazira Ded4h Status Terkini Hubungan Dengan Shahir AF. Doakan Yang Baik-Baik !!

Digelar Primadona Melayu, nama Erra Fazira tidak luput di bibir peminat. Wajahnya yang tidak dimakan usia itu kekal nampak muda. Sekalipun usia Erra sudahpun lewat 40-an, Erra sentiasa tampil bertenaga. Tahun lalu, dunia seni kec0h dengan kisah percintaan Erra bersama juara Akademi Fantasia, Shahir Zawawi.

Mengenali Shahir sudah bertahun lamanya, hubungan mereka akrab. Shahir pernah mewar-warkan untuk menghantar rombongan meminang Erra ketika itu membuatkan peminat ternanti-nanti dan mendoakan hubungan mereka ke jinjang pelamin.

Namun hajat mereka tidak kesampaian. Tiada jodoh antara mereka dan ianya berakh1r dengan aman. Untuk rekod, Erra pernah menikahi Yusry Abdul Halim dan Engku Emran. Menerusi ikatan bersama Engku Emran, Erra mendapat seorang anak perempuan diberi nama Engku Aleesya. Kini Aleesya sudahpun berusia 11 tahun.

Menurut laporan portal Gempak, Erra yang diutarakan soalan tentang hubungan terkininya bersama Shahir. Erra yang menegaskan mereka masih berkawan dan keluar bersama namun jarang-jarang sekali. Sekalipun tiada jodoh, mereka kekal berhubungan sebagai seorang kawan.

Jom baca perkongsian di bawah :

Put0s hubungan cinta tidak bermaksud tidak boleh berkawan. Iyela, berkawan langkah terbaik untuk tidak memut0skan silaturahim yang sudah terjalin sebelumnya. Pasti ada perancangan Allah dan yang terbaik untuk Erra dan Shahir.

Tambahan Erra semakin sibuk dengan jadual kerjanya yang padat. Masih aktif berlakon dalam drama Gerak Khas, selain mengacara rancangan talkshow Mingguan Wanita dan kini duta produk Faith Fleur pula. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Erra sentiasa success dengan kerjayanya dan berbahagia selalu bersama Aleesya. Moga bakal bertemu jodoh yang baik nanti. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Astro Gempak, IG Erra Fazira, IG Shahir Zawawi, Portal Gempak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..