” Kalut dia tep0k bapak dia haha. Bijak betul Lara ni.. ” – Netizen

Video Lara Alana Cuba Redakan Tang1san Awal Ashaari. Gaya Lara Memuj0k Tu Alahai Macam Mak-Mak Sangat. Pandai Lara !! 

Dikurniakan seorang anak perempuan bernama Lara Alana, pasangan Awal Ashaari dan Scha Alyahya antara keluarga tumpuan peminat. Adanya Lara, keluarga kecil ini terlihat gembira dan bahagia. Penuh jenaka dan pasti ada sahaja yang mencuit hati.

Tidak hanya Awal dan Scha, Lara juga diwujudkan akaun sosialnya sendiri. Peminat mereka juga bukan sikit-sikit bilangannya. Awal sendiri ada 4.6 juta pengikut. Scha pula sehingga kini merekodkan bacaan 5.3 juta orang. Lara juga tidak kurang popularnya dengan pengikut seramai 4 juta orang.

Lara anak yang manja dan akrab dengan Awal. Lihat sahaja Instagram Awal, banyak video dirakamkan mereka bersama. Baik beriadah, masak memasak di dapur, membuat homework, semuanya dikongsikan untuk tontonan peminat mereka.

Menerusi akaun Instagram Inaijari, telah dikongsikan beberapa buah video yang memaparkan gelagat Lara bersama Awal. Kelihatan Awal acah-acah menang1s kerana Lara meros4kkan kabinet TV. Lara yang ikut menang1s lantas memel0k daddynya dan cuba menenangkan Awal. So cute !

Jom tonton video di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Aksi Lara dan Awal ini menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Hahaha kal0t dia tepuk bapak dia. Bijak betul Lara ni.. “

” Sump4h ni lawak. boleh jadi bakat artis ni lara.. “

” Ingat dalam drama jeee awal berlakon nang1s-nang1s.. kat rumah pun sama.. “

” Memang patut lah lara yang tenangkan daddy.. “

” Daddy nang1s sbb kene beli baru hahaha.. “

Lucu juga gelagat dua beranak ni. Lakonan menang1s Awal dan gaya Lara memuj0k tu comel je. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Lara membesar dengan sempurna dan menjadi anak yang solehah. Buat Awal, bertabahlah daddy. Kabinet baru menantimu hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari, IG Lara Alana, IG Awal Ashaari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..