”  Kalau PS Mansur jarang tak pec4h, tak pasal-pasal Mona kena lemp4ng.. ” – Netizen

Video PS Mansur Bersama Mona Allen Men1ru Gaya Tarian Kumpulan Blackpink Buat Ramai Terhibur. Part PS Mansur Melat4h Memang Kelakar !!

Nama PS Mansur mula dikenali ramai gara-gara video beliau melat4h sehingga pengs4n ketika berada di sebuah pusat menemb4k menjadi tul4r. Sejak itu, ada sahaja video melat4hnya yang disak4t oleh rakan-rakan artis sering dikongsikan di media sosial.

PS Mansur merupakan seorang make up artist yang selama ini bekerja hanya di belakang tabir. Kerana sikapnya yang melat4h, beliau menjadi popular dan pernah dijemput oleh beberapa program TV antaranya Motif Viral. PS Mansur sebenarnya tidak sedar apa yang beliau lakukan ketika melat4h.

Orang melat4h ini pant4ng dicu1t atau diusik, ada sahaja aksi yang tak disangka akan berlaku. Namun begitu masih ramai yang suka mengus1k mereka. Menerusi akaun Instagram Mona Allen, beliau telah berkongsi satu postingnya bersama PS Mansur.

Mona dan PS Mansur men1ru aksi tarian kumpulan popular dari Korea Selatan iaitu Blackpink. Mereka menonton klip video kumpulan tersebut berjudul Let’s K1ll this Love ‘ dan membuat gaya yang sama seperti dalam klip video tersebut. Video ini turut dikongsikan di channel Youtube Mona.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Mona dan PS Mansur. Antara komen-komen mereka :

”  Klau PS jarang tak pec4hhhh.. Lepas tkjut tbaring, bikin sampai pengs4n mona, seronok tengok yll tau.. “

” Tert0nggeng i ketawa… hahahahah ps punya pasal.. nasib i tak terhant0k dekat bucu meja.. mmg kelakar ps n Mona Allen.. next video reac. Masak² k.. “

” Tk psal2 Mona kna l0mpang ala2 manja gitu gn Ps.. “

” Ps mansur dah jadi 5th member blackpink dah? ?? hahaha kak mona react dgn ps mansur lagu boygroup lak.. “

” Hahaha lawak akk mona dgn Ps mansor ni.. kesian dekat Ps mansor kena usik dgn akk mona.. “

” Kak mona nanti banyakan lagi video reaction dengan Ps korang berdua serasi sangat2 bila buat video bersama kelakar sangat2.. “

Jika dilihat pada channel Youtube Mona, sememangnya terdapat beberapa video beliau menyak4t PS Mansur. Semestinya aksi PS Mansur melat4h tidak pernah tak kelakar. Semuanya membuatkan penonton tergelak besar. Tapi hati-hati menyak4t orang melat4h, tak0t berjangk1t pada diri sendiri pula.

Jom tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG & Youtube Mona Allen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..