” Kalau buat video dengan Ghazi memang hanc0r.. “

Datin Shahida Berkongsi Video Menyanyi Bersama Dengan Ghazi. Ad0iii, Bila Part Ghazi Memang Kelakor !!!

Ramai sudah mengenali siapakah Datin Shahida Ini. Beliau Seorang yang lembah lembut dan bersopan santun dalam tutur katanya. Isteri kepada jutawan terkenal Dato’ Aliff Syukri ini mempunyai jiw4 yang penuh dengan kasih dan sayang kepada anak-anaknya serta juga kepada pekerja-pekerjanya.

Terbaru Datin Shahida telah memuat naik sebuah video di laman Instagram miliknya. Video tersebut adalah Video Datin Shahida sendiri. Menariknya video tersebut adalah ianya dibuat dalam mode ‘ black and white ‘ bagi menampakkan ianya seolah nostalgia dan video dulu kala.

Dalam video tersebut Datin bersama Ghazi iaitu Setiausaha kepada Dato’ Aliff Syukri sedang menyanyi di dalam kereta. Lagu yang mereka bawakan ialah sebuah lagu daripada Allahyarham Seniman P.Ramlee yang berjudul Gelora. Sepanjang video tersebut Datin tidak dapat menahan tawanya apabila mendengar Ghazi menyanyi.

Menurut Datin Shahida, sekiranya beliau membuat video bersama dengan Ghazi, videonya pasti tidak menjadi kerana tidak boleh serius bila melihat gelagat Ghazi. Beliau akan ketawa sahaja dan video ini dimuat naik juga sebab tidak mampu untuk buat yang lebih baik lagi. Tambahnya lagi beliau memohon maaf sebab terlebih ketawanya.

Ini sedutan daripada video tersebut :

Kerna budi bahasa..

Kasih bukan p4ksaan
Sayang bukan mainan

Kasih bukan p4ksaan
Sayang bukan mainan
Jiwa dan raga jadi tar0han
Ooooo pujaan

Rinduku padamu
Kekanda idamanku
Kekasih dikaulah
Oh! Adinda puspitaku

” Kalau buat video dengan @ghazi_ml ni mmg hanc0r video saya dgn gelak tawa !!! terus fa1l tapi post lah juga sebab x mampu nak buat elok.. Maafkan saya terover gelak ya. Dia ni mmg penghibur di kala duk4.. “

Rata-rata peminat dan pengikut Datin di laman Instagram memuji suara dan kecantikan Datin. Mereka turut merasa terhibur melihat video tersebut. Ini komen-komen mereka :

” Yg penting datin gel4k tu comey toi hahahha, lain rupa.. “

” Kite gelak sbb datin gel4kkk.. Caner tu? “

 ” Sat gi dato jel0use pulok hahaha.. “

” Ada mirip macam suara dato.. lirik tu dah ke laut perg1nya.. “

” Saya pn turut gel4k datin.. kelak0rrrrrr lah hahhahahha.. “

” 1st time tgok datin ketawa s4kan.. manis sgt.. “

” Haahahhaaha saya pun ikut ketawa part dia menyanyi.. “

” Aduhhhhh.. ros4k part lelaki terhib0r lak tengok.. “

” Kita yg teng0k ni pn gel4k x hingat dgr suara Ghazi.. sori ye.. “

” Suka tgk datin gelak mcm tu.. yg kita pun sama dok tergelak gak hahaha.. “

Pastinya hidup tidak perlulah sentiasa ser1us sahaja. Selitkan juga kehidupan dengan gelak ketawa dan gurau senda. Itu merupakn terapi yang sangat baik untuk elakkan tek4nan dan kepen4tan seharian. Terima kasih Datin Shahida berkongsikan video ini.

kami di Berita Kopak mendoakan Datin Shahida terus dikurniakan kesihatan yang baik dan di bawah rahmat Allah selalu hendaknya. amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Datin Shahida by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..