” Kalau Abam ada dia pasti gembira dan teruja.. “

Isteri Hamil 6 Minggu, Ali Puteh Sebak Tidak Dapat Berkongsi Kegembiraan Dengan Arw4h Abangnya !!

Pada 26 November tahun lalu, Ali telah kehilangan puteri keduanya, Sharifah Nur Ainul Mardhiah yang disahkan men1ngg4l dunia kerana masalah jant0ng berlub4ng serta mengalami masalah inj4p jant0ng terbalik. Ainul menghemb0skan naf4s terakhir pada usia 3 bulan.

Beberapa bulan selepas itu, Ali diuj1 lagi dengan pemergian abangnya yang tersayang iaitu Abam Bocey pada 10 Februari lalu. Kehilangan abangnya ini menambahkan lagi duk4 dalam keluarga Ali kerana ianya berlaku dalam keadaan yang mengej0tkan.

Kehilangan Abam bukan sahaja memberi impak kepada keluarganya malah seluruh peminat, kenalan dan rakyat Malaysia. Sehingga hari ini masih ramai yang begitu terkenangkan Abam dan berkongsi kisah-kisah Abam di media sosial.

Namun dalam kedukaan yang melanda, ada berita gembira yang tidak disangkakan. Menurut laporan Astro Gempak, isteri Ali kini sedang hamil 6 minggu. Tambah Ali lagi, jika Abam masih ada, dia pasti akan gembira dan teruja.

Hasil perkongsian hidup Ali bersama isterinya, Ali mempunyai seorang lagi anak perempuan berusia tiga tahun, bernama Sharifah Nur Aaira Qaireen. Ali berasa sangat bersyukur dengan dengan berita ini dan beliau berterima kasih kepada semua yang telah banyak berdoa untuk mereka sekeluarga.

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga segala urusan Ali dan isteri dipermudahkan sehingga melahirkan. Diharap isteri Ali sentiasa dalam keadaan sihat dan begitu juga dengan bayi di dalam kandungan. Tahniah buat Ali sekeluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ali Puteh, Astro Gempak by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..