Izreen Azminda Selamat Melahirkan Anak Pertamanya Bersama Ude Wahid

Comelnya Nama Baby, Moden Campur Klasik, Secomel Orangnya !!

Ramai sedia maklum pelakon Izreen Azminda telah berkahwin dengan seorang pemuzik bebas iaitu Muhammad Radzi Abdul Wahid atau lebih dikenali dengan nama Ude Wahid. Pasangan ini bernikah pada 8 Ogos 2017.

Ramai netizen mengec4m tindakan Izreen yang berkahwin secara rahsia dengan Ude yang pada ketika itu masih berstatus suami orang. Pelbagai kec4man demi kec4man diterima Izreen selepas berita pernikahannya tersebar. Apa-apa pun jodoh itu rahsia Allah.

Melalui perkahwinan Izreen sebelum ini bersama seorang jurukamera, Muhamd Riza, Izreen dikurniakan seorang anak lelaki yang bernama Muhamad Adrian Umar yang kini berusia 5 tahun.

Menerusi akaun Instagram, Izreen berkongsi berita gembira telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada hari Sabtu yang lalu. Bayi comel ini diberi nama Aaron Ibrahim bin Muhammad Radzi.

Untuk pengetahuan, Izreen masih lagi menutup ruangan komen di akaun Instagramnya sehingga kini. Baca perkongsian Izreen di bawah :

” Syukur alhamdulillah.. Semuanya berjalan dgn lancar dan baik skali.. Terima kasih bg semua yg mendoakan utk saya dan baby.. SABTU (29/6/2019).. 1.46AM.. ‘AARON IBRAHIM BIN MUHAMMAD RADZI ‘ “

Ude juga turut berkongsi berita gembira ini di akaun Instagram miliknya.

” Alhamdulillah..”

Rata-rata peminat mengucapkan tahniah kepada pasangan ini. Antara komen-komen peminat dia Instagram Ude :

” Alhamdulillah.. Tahniah Ude dan Isteri.. “

” Alhamdulillah. Tahniah ude & izreen.. “

” Tahniah @udewahid n @izreen.azminda semoga hadirnya baby aaron nie akan menguatkan lagi kasih sayang kalian. Aammmiiinnn.. “

” Alhamdulillah ! bertambah lagi cousin… tahniah pakude @udewahid and untie @izreen.azminda selamat berpant4nggg.. “

” Alhamdulilah…. syukur…… tahniah @udewahid @izreen.azminda … moga bertambah bahagia…. “

” Tahniah, moga Aaron ibrahim sihat sentiasa dan soleh… Semua geng lelaki nih…. Hehe.. Alhamdulillah… Take care.. “‘

” Alhamdulillah , congrats uda and wife on your newborn baby.. “

Kami di Berita Kopak juga ingin mengucapkan tahniah kepada Izreen dan Ude. Semoga baby Aaron menjadi anak yang soleh dan membahagiakan ibu dan bapa di dunia dan akhirat.  InshaAllah.

Apa-apa pun kita doakan yang terbaik untuk mereka semua. Amin.Selamat berpant4ng untuk Izreen. Semoga semua urusan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izreen Azminda, Ude Wahid by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan