” Ishhh.. Rasa nak tamp0r je biar gug0r misai tu. Sump4h Kelakar !! “

Video Syafiq Naser Ajuk Dan T1ru Mira Filzah Bercakap Buat Ramai Yang Gelak Berdekah-Dekah. Ad0iiii Sebijik Sama !!

Drama Sweet Dreams yang menjadi trending di Malaysia baru sahaja melabuhkan tirai baru-baru ini. Drama yang diinspirasikan daripada sebuah novel hasil karya Acik Lana yang disiarkan di slot MegaDrama di saluran Astri Ria 104 dan Ria HD 123 ini diarahkan oleh pengarah terkenal Michael Ang.

Drama yang diminati ramai ini dibintangi oleh ramai pelakon hebat seperti Mira Filzah yang membawa watak Puteri, Ben Amir sebagai watak Qash Adam dan juga Sean Lee membawa watak Karl sebagai pelakon utama. Drama ini turut menampilan Nina Juren, PU Azman, Michael Ang sendiri dan ramai lagi pelakon lain.

Pelbagai reaksi dan respon daripada penonton yang menyaksikan drama ini. Lebih-lebih lagi jalan ceritanya yang sangat menarik, penuh dengan tanda tanya membuatkan penonton tidak sabar menonton dari satu episod ke satu episod yang ditayangkan. Malah episod terakhir yang mempunyai 2 episod juga menerima banyak reaksi daripada orang ramai.

Menerusi akaun Instagram Nur Syafiq Naser yang merupakan seorang Instafamous dan Youtuber, Syafiq memuatnaik videonya men1ru atau mengajuk percakapan Mira Filzah mengenai drama Sweet Dream ketika membuat live di Instagram.

Gaya percakapan dan pemakaian yang sama membuatkan ramai yang terhibur dengan lakonan Syafiq yang betul-betul menjadi dan sangat mencuti hati. Alahai serius kelakar, lebih-lebih lagi mimik muka yang siap bermisai tu. Memang akan buat orang gelak berdekah-dekah menonton video ini.

Jom tonton video di bawah :

Best ke episod 18 tu ?? Jom tamp4r aku secara berjemaah. Aku rela ditamp4r ayuh! Tag member kowang namew owmar.. “

Rata-rata netizen terhibur dengan video yang dikongsikan oleh Syafiq. Antara komen-komen netizen :

” Macam buat bicara berirama aku tgk HAHAHAHAAH.. “

” Mira piljah… Ko tgk dia ni.. Sep4k sikit bio dia plk yg b1su !!!! Ger4m plk aku. Hahaha.. “

” Memang betul la. Expression perempuan boleh bertukar within 3 seconds.. “

” Tak leh tahan nak gelak masa ckp Umar don’t play with that tuuuu. HAHAHHA. rasa nak cep0k laju laju muka tu.. “

” Aku sorang je ker rase muka dia mcm @jozlynnhanania masa muda2 remaja dulu.. Hahaha.. “

” Ish.. Rasa nak tamp4r je biar gug0r misai tu. Sumpah Kelakar !! “

” Dik ooi akak ulang 5x dik.. Hang membuat la dik.. “

” Mira tgok gelak guling dia nanti oi. Hahahahaha.. “

Alahai admin tak boleh nak move on tengok banyak kali. Memang berbakat besar Syafiq ni. Banyak juga video-video yang lain dan gambar-gambar yang telah di’edit’ yang dikongsikan di Instagramnya boleh buat orang ketawa terbahak-bahak. Kalau korang tak percaya, pergi usha Instagram dia. Apa-apa pun all the best untuk Syafiq !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nursyafiqnaser by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, adalah dilarang sama sekali..