” Ini bukan Sweet Dreams tapi Sawit Dreams. Haha … “

Par0di MV Drama ‘Sweet Dreams’ Menghiburkan Netizen. Korang Tak ‘M0ve On’ Lagi Ke…

Drama Sweet Dreams merupakan drama yang diadaptasi daripada sebuah novel berjudul Sweet Dreams  karya Acik LanaDrama ini membariskan pelakon-pelakon hebat seperti Ben Amir, Mira Filzah, Sean Lee, Nina Juren, Roy Azman dan ramai lagi.

Putri yang dilakonkan oleh Mira Filzah diberi gelaran seperti Ratu Kel4m Kabut atau ‘Minah Clummsy’ sejak kecil lagi. Putri seorang yang b1su selalu mengalami nasib mal4ng. Qash Adam lakonan Ben Amir seorang pelukis yang selalu mendapat mimpi tentang kejadian bur0k yang bakal menimp4.

Beliau sering bermimpikan kejadian mal4ng yang akan menimp4 Putri. Akibat daripada sering bermimpikan Putri menyebabkan ada perasaan halus mengik4t hati antara Putri dan Qash. Berkahwin dan kemudian bercinta tanpa tahu pengakhirannya.

Menerusi akaun Instagram Prince Aale, satu video parodi MV Sweet Dreams dikongsi untuk semua pengikutnya. Parodi tersebut dilakukan sendiri olehnya. Beliau sendiri mengayakan watak utama heroin drama tersebut iaitu Mira Filzah.

Tonton video di bawah :

” Full di youtube chanel aal. Iz or tekan link di bio. JANGAN LUPA SUBSCRIBE LIKE AND SHARE #SAWITDREAMS  #SWEETDREAMSDRAMA #parody “

” Jangan lupa malam esok episod 21 sweet dreams (maafla rambut tu nak kebebasan) Pinjam logo astro ria hd pleaseee #sweetdreams #sweetdreamsparody “

Walaupun drama tersebut telah tamat, namun peminat drama Sweet Dreams masih tak boleh ‘move on’. Mereka terhibur menonton parodi tersebut. Antara komen-komen yang diberikan :

” Ingat perempuan mana tadi.. “

” Tak mengaku kawan aku dah pasni.. Haha.. “

” Ni rupanya Mira Filzah yang sebenar.. “

” Putri lepas bangun dari kubor ke ni.. “

” Ini bukan Sweet Dreams Tapi Sawit Dreams. Haha.. “

” Terpengaruh ter0k ni.. Terbaik la.. Pengarah tak nak ambil berlakon ke.. “

” Takdr budget beli payong.. Monopod aku jadi mangs4 keadaan.. “

” Weh lawak.. Tak boleh blah rr.. “

Kelakar juga par0di yang dilakukan oleh beliau. Kalau anda perasan, beliau menggunakan monopod sebagai payung. Tetapi sekali imbas seperti beliau memegang payung. Kreatif sungguh dalam menghasilkan par0di ini. Peminat drama ini pastinya tahu bahagian mana yang beliau par0dikan.

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Prince Aale, Youtube Aal. iz by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..