” Indahnya isteri dia diperlaku sebegitu di zaman ini.. “

Video Hafiz Suip Buat Kej0tan Menjemput Isterinya Yang Sedang Hamil Ketika Menyanyikan Lagu Kisah Cinta Kita Di Pentas Anugerah Juara Lagu 34 Buat Ramai Tersentuh. Wow, Sweet Sangat !!

Mohd Hafiz bin Mohd Suip atau lebih dikenali sebagai Hafiz Suip merupakan seorang penyanyi. Beliau memulakan kerjaya sebagai penyanyi semenjak menjuarai Akademi Fantasia musim ketujuh. Hafiz yang berasal dari Kuching, Sarawak menyertai Akademi Fantasia ketika berusia 19 tahun.

Sepanjang penglibatan Hafiz dalam dunia seni, beliau telah memenangi beberapa anugerah. Antaranya ialah dalam Anugerah Juara Lagu di mana beliau telah memenangi Anugerah Vokal Terbaik sepanjang tiga tahun berturut-turut iaitu pada tahun 2010 sehingga 2012.

Hafiz telah berkahwin dengan pilihan hatinya, Nureffy Jesreel Abdullah pada tahun 2016. Perkahwinan mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki bernama Muhammad Riyadh Zafri dan pasangan ini bakal menimang cahaya mata kedua tidak lama lagi.

Menerusi akaun Instagram, gambar Hafiz dan isterinya telah dikongsikan. Hafiz telah membuat persembahan untuk Anugerah Juara Lagu 34 yang begitu mengasyikkan. Beliau mempertaruhkan lagu Kisah Cinta Kita telah membuat kej0tan dengan menayangkan klip video pernikahannya dan menjemput isterinya ketika penutup lagu tersebut.

Perkara ini membuatkan ramai berasa terharu. Umum juga mengetahui bahawa video muzik lagu tersebut juga menggunakan isteri dan anaknya sebagai model. Wah, sweet sangat kan !!

” ANUGERAH JUARA LAGU KE 34 KISAH CINTA KITA.. “

Rata-rata netizen memuji persembahan Hafiz kerana begitu romantik sekali. Antara komen-komen mereka :

” Indahnya isteri dia diperlaku sebegitu di zaman ini.. “

” Paling win AJL mlm ni.. “

” Cantik wei wife “

” PALING SWEET “

” Baju motif sarawak paling win. Syabas hafiz and wifey.. “

” Gud luck hafiz.. juara ajl.. inshaAllah.. “

” Cantik betul isteri dia.. “

Wow, sweet sangat dan cantik sungguh isteri Hafiz. Lirik lagu ini sangat romantik ditambah pula dengan persembahan yang memikat hati membuatkan ramai rasa tersentuh. Bakat Hafiz dalam bidang nyanyian sememangnya tidak boleh dinaf1kan lagi kerana beliau mempunyai vokal yang mantap.

Tahniah Hafiz kerana berjaya memenangi Persembahan Terbaik dan juga sekali lagi dinobatkan sebagai pemenang Vokal Terbaik.

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Kakifoto, Hafiz Suip dan YouTube TV3 Malaysia by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..