” I sc4re, taj4m ni.. ” – Eshaal

Video Anak Stacy, Eshaal ‘Bergad0h’ Dengan Neneknya Kerana Tidak Sabar Hendak Makan Buah Durian Buat Ramai Terhibur. Wah, Memang H4ntu Durian Sungguh Eshaal Ni !!

Nama yang ringkas dan unik iaitu Eshaal merupakan anak kepada pasangan selebriti Stacy Anam dan Akim Ahmad. Eshaal kini sudah berusia 3 tahun dan kecomelannya sehinggakan ada yang melabelkan wajahnya seperti watak kartun Chibi Maruko Chan.

Seperti pasangan selebriti lain, Akim dan Stacy juga mewujudkan akaun Instagram buat anak mereka. Namun begitu akaun Instagram Eshaal digabungkan bersama kakaknya, Beyya. Apa sahaja aktiviti dua beradik ini pasti akan dikongsikan di sana.

Menerusi akaun Instagram, satu video Eshaal sedang begitu teruja melihat buah durian. Menurut Stacy, Eshaal sangat sukakan durian hingga digelar seperti h4ntu durian. Buah durian tersebut diberi oleh rakan Stacy kerana ibunya teringin makan buah durian.

Video yang berdurasi seminit itu turut memaparkan gelagat Eshaal yang tidak sabar untuk membel4h buah durian. Kerana tidak sabar, Eshaal ‘bergad0h’ dengan neneknya. Namun apabila diminta Eshaal yang membel4h buah tersebut, dia tak0t.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Eshaal. Antara komen-komen mereka :

” Ada geng h4ntu durian.. “

” Kita geng la ishaiii hantu durian… Ishaii so comel.. “

” Hahaha si ishaii.. mudah2han sedap tu durian..haha.. anty yana main pilih jak wakakaka.. agneskaloos┬áaunty sa main beli jak.. hrap2 ok tu durian ah “

” Nda sabar sdh gea ishaii.. “

” Comel nya eysal ni.. “

Alahai, tak sabar sungguh Eshaal ni. Memang h4ntu durian sungguh ye. Tapi bila suruh belah tak0t pula dan bila suruh duduk sambil menunggu durian tersebut dik0pek nampak bukan main excited sekali. Comel dan sweet sangat Eshaal ni !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..