” Hilang fokus kat robot tu , tak lekang mata ni dok tengok baby boy dance so cute.. “

Video Aqeef Anaqi Menari Curii Perhatian Ramai !!

Aqeef Anaqi merupakan putera sulung kepada pasangan sama cantik, sama padan Amar Bahrain dan Amyra Rosli, Aqeef Anaqi dilihat mewarisi kecomelan dan kecantikan ibu bapa mereka.

Aqeef yang sememangnya dikenali ramai dengan sifat sportingnya itu dilihat sedang seronok menari mengikut robot yang bergerak  seolah tiada sesiapa yang melihatnya. Rata-rata pengikut  Aqeef  Anaqi di Instagram berasa ger4m serta-merta melihat betapa cheeky-nya putera sulung pasangan selebriti ini.

Selain daripada itu, pipi Aqeef yang temb4m dan matanya yang bulat itu turut menjadi faktor lain mengapa peminat Aqeef Anaqi berasa ger4m dengan dirinya.

Menerusi akaun Instagram Aqeef Anaqi, sebuah video gelagat Anaqi telah dikongsikan. Rata-rata peminat merasa ger4m dengan kecomelannya yang sedang menari seperti robot.

Jom tonton video di bawah :

” Dance like no one’s watching  ” 

Rata-rata peminat memuji kecomelan Aqeef Anaqi menari. Antara komen-komen peminat :

” Tutup lampu… Nk tgk tulang tu bergerak… “

” Ni lah.. baju nampak kurus tu.. jenuh unty cari di mereta tempat.. “

” So cute. Makes me laugh… such a cutie “

” Hadoiii skelet0n kecik ni…”

” Hilang fokus kat robot tu , tak lekang mata ni dok tgok bby boy dance so cute.. “

” Tulang tulang.. Tangan.. tulang2. Pinggang.. Tulang2.. Kaki.. Goyang2kn tulang…. (lagu didi) Hahahahaha “

” Tak pen!ngg kaaaa anaqi asyik musing jaaa “

” Pen!ng la tuhhh.. benti2.. Hahahaha.. So cute anaqiii “

Alahai Anaqi, tak pernah tak comel. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Aqeef Anaqi membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan menjadi penyejuk hati kedua ibu bapa. Amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Aqeef Anaqi by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK /CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..