” Hei kepada laki-laki, kalau hampa nak pergi bercuti hampa bagitau kat bini hampa, janganlah cari kondo kat depan kub0q macam ni.. “

Aduiiii.. Kelakar Lah Pak Azad Ni !!

Kepada yang mengikuti akaun instagram pelakon Azad Jazmin atau dikenali dengan nama Pak Azad dan isterinya pelakon dan penyanyi Eira Syazira mesti anda selalu melayan video-video kelakar dan sweet pasangan ini.

Pak Azad ni buat video tak sah tak kelakar. Ada je idea dia nak bagi orang gelak. Memang tak kering gusi kalau menonton aksinya yang kuat mengusik dan bergurau sama ada dengan isterinya, anak-anak dan juga ahli keluarga yang lain.

Melalui akaun instagram, Pak Azad pada ketika itu sedang bercuti di Jakarta, Indonesia. Pak Azad ke sana untuk berjumpa dengan isterinya Eira Syazira yang sedang giat mempromosikan lagu SAY di Indonesia pada masa itu.

Apa yang mencuit hati netizen adalah gelagat Pak Azad berceloteh mengenai pemandangan di luar kondo yang menghadap kub0r membuatkan ramai yang terhibur.

Aduiii Pak Azad, tak pernah tak lawak..

Jom layan video di bawah :

” Bini Aku dah dapat CONDO di Jakarta.. viewnya mashaAllah hebat n unik… “

Rata-rata peminat terhibur dengan telatah pasangan yang sweet ini. Antara komen-komen peminat :

” Pak azad memang tak pernah mengecewakan. lawak gila.. ”

” Pahala dan sunat tuan sheikh mengingati m4ti dan kub0rann.. hari2 dpt pahala taw.. bila hr u neri salam.. assalamualaikum ya ahlalkubur.. ”

” Pak azad. bgus hari2 kite tgk kub0r.. itu mengingat kite akn m4ti.. itu juga tmpat kmbalinya kite nnt.. suka tgk pakazad layan bini.. smoga bhagia hingga jannah.. ”

” Jgn lepak balcony mlm2 naaa, ser4mmm.. ”

” Awek muda laa… bila laki bini kelakar mcmni.. ”

” Hahaha.. so sweat.. pak azad.. xpalah.. sekurang2nya.. kita dpt mengingati m4ti.. kann.. ”

” Sweet couple.. suka tgk pak azad & ira… cuwwiiitt angaatt.. ”

” Takpa.. umah depan kub0q sekurang2nya kita akan mengingati m4ti. M4ti tu pasti hihih.. ”

Semoga pasangan ini terus sweet dan bahagia sampai ke Jannah bersama anak-anak dan keluarga tersayang. Teruskan menceriakan hari-hari kami wahai Pak Azad.

Sesungguhnya Allah berfirman “ Dunia ini hanya main-main dan akhirat juga yang kekal abadi…”

Nabi SAW juga pernah bersabda “ Orang yang bijak adalah orang yang mengingati m4ti dan membuat persiapan menuju kem4tian…”

Wallahualam..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Pak Azad by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..