” Hati Mumy tersentuh apabila kali pertama mereka bertent4ng mata melihat Adik VR lahir dengan sempurna.. “

Datin Vie Shanti Khan Selamat Melahirkan Bayi Perempuan, Namun Wajah Anak-Anaknya Zareef Yusof Dan Vie Zaalia Buat Netizen Tersentuh. S4yu Hati !!

Nama Datin Vie Shantie Khan pernah disebut peminat suatu masa dahulu apabila beliau memilih untuk menikahi Dato Seri Eizlan Yusof. Namun nama pasangan ini sekali lagi menjadi isu hang4t apabila rumahtangga yang kelihatan bahagia itu menemui jalan buuntu dan memilih untuk berpis4h.

Pernikahan mereka hanya mampu bertahan selama 6 tahun. Hasil ikatan ini memberikan mereka 3 orang cahayamata bernama Vie Zaara, Zareef Yusof dan Vie Zaalia. Setelah itu, dikhabarkan Datin Vie Shanti menikahi seorang VIP namun tidak pernah dided4hkan kepad umum.

Pada pernikahan bekas suaminya Datuk Seri Eizlan December 2019 yang lalu, nama Datin Vie Shanti sekali lagi disebut-sebut apabila memberi kerjasama mengizinkan anak-anaknya untuk menghadiri pernikahan bapa kandung mereka itu.

Menerusi akaun Instagram, Datin Vie Shantie telah berkongsikan berita gembira kelahiran bayi perempuannya yang ke empat semalam. Kegembiraan yang membuat tiga anaknya yang terdahulu, Vie Zaara, Zareef Yusof dan Vie Zaalia teruja dan terh4ru melihat adik baru mereka.

Jom baca perkongsian di bawah :

” Syukur Alhamdulillah.. Segala puji hanya bagi Allah SWT.. “

” Di hari Jumaat yang penuh berkah ini, saya ingin berkongsikan khabar gembira bahawa semalam pada 02.01.2020 saya telah pun selam4t melahirkan ‘Baby Girl’ seberat 2.54KG pada jam 11:00 pagi.. “

” Air mata gembira dari Kak Vie Zaara, Abang Zareef Yusof dan Kakak Vie Zaalia sangat menyent0h hati Mumy apabila kali pertama mereka bertent4ng mata melihat Adik VR lahir dengan sempurna.. “

” Mempunyai gabungan wajah dari mereka tiga-beradik, menjadikan satu hospital ri0h-rendah dengan suara ‘exc1tednya’ yang tidak boleh disembunyikan lagi.. “

” Rasa bersyukur dan terh4ru melihat kedatangan keluarga terutama adik-beradik saya dan rakan-rakan yang tidak put0s-put0s mengirimkan ucapan tahniah kepada saya dan suami sejak dari semalam.. “

” Terima Kasih saya ucapkan untuk semua doa-doakan kalian.. Hanya Allah SWT sahaja yang mampu membal4snya dengan kebaikan, Salam penuh barokah di hari Jumaat pertama di tahun baru 2020 kepada semua Kaum Muslimin dan Musliman sekalian..

Semoga hari ini dan hari-hari akan datang kita semua terus berada dalam Rahmat dan perlindungan Allah SWT, inshaa Allah.. ”
#Vsk #BabyVR #02012020 #ItsAGirl 🎀

View this post on Instagram

Syukur Alhamdulillah.. Segala puji hanya bagi Allah SWT 🤲 . Dihari Jumaat yang penuh berkah ini, saya ingin berkongsikan khabar gembira bahawa semalam pada 02.01.2020 saya telah pun selamat melahirkan 'Baby Girl' seberat 2.54KG pada jam 11:00 pagi.. . Air mata gembira dari Kak Vie Zaara, Abang Zareef Yusof dan Kakak Vie Zaalia sangat menyentuh hati Mumy apabila kali pertama mereka bertentang mata melihat Adik VR lahir dengan sempurna.. Mempunyai gabungan wajah dari mereka tiga-beradik, menjadikan satu hospital riuh-rendah dengan suara 'excitednya' yang tidak boleh disembunyikan lagi 😅 . Rasa bersyukur dan terharu melihat kedatangan keluarga terutama adik-beradik saya dan rakan-rakan yang tidak putus-putus mengirimkan ucapan tahniah kepada saya dan suami sejak dari semalam 💛 . Terima Kasih saya ucapkan untuk semua doa-doakan kalian.. Hanya Allah SWT sahaja yang mampu membalasnya dengan kebaikan, Salam penuh barokah di hari Jumaat pertama di tahun baru 2020 kepada semua Kaum Muslimin dan Musliman sekalian.. Semoga hari ini dan hari-hari akan datang kita semua terus berada dalam Rahmat dan perlindungan Allah SWT, inshaa Allah 💝 #Vsk #BabyVR #02012020 #ItsAGirl 🎀

A post shared by Vie Shantie Khan (@vieshantiekhan) on

Rata-rata netizen gembira dengan perkhabaran ini. Antara komen-komen netizen :

” Alhamdulillah congratulation dear, semoga Baby membesar dengan Sihat di Samping Keluarga TerCinta.. “

” Alhamdulillah Kak Vie.. Tahniah.. “

” MashaAllah congrats Kakak and the siblings.. “

” Sayang betul dia orang sama adik dia orang.. Terharu betul dia orang kej4r-kej4r adik dia orang masa kena sor0ng nurse tu siap nang1s-nang1s lagi.. “

” Tahniah,,, Baby jaya menang1s sed1h bercampur gembira kot. , dah jadi kakak.. “

” Wah.. Tahniah datin vie… Tengok tu anak-anak pun nang1s gembira.. “

” They’re cry1ng… Congratulations.. “

Terh4ru rasanya melihat airmata gembira dari 3 adik beradik ini. Betapa besarnya kasih sayang mereka kepada adik baru lebih-lebih lagi buat ibu tercinta. Pastinya anak-anak kecil ini juga merasai kesak1tan yang Datin Vie hadapi untuk melahirkan adik tersayang.

Kami di Berita Kopak mengucapkan setinggi tahniah buat Datin Vie Shanti dan suami di atas kelahiran cahayamata baru ini. Semoga dengan kehadiran amanah Allah ini mengeratkan lagi ik4tan perkahwinan Datin Vie Shanti dan suami.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Vie Shantie Khan by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..