” Happy birthday Dada.. ” – Fasha Sandha

Ucapan Selamat Ulangtahun Kelahiran Fasha Sandha Buat Bekas Suaminya, Jejai. Alahai Seb4k Lah Pulak Ucapannya, Tersirat Dan Penuh Makna !! 

Pelakon Fasha Sandha antara nama artis popular di Malaysia. Kisah kehidupannya sering menjadi tumpuan peminat. Pernah bergelar isteri kepada Rizal Ashram Ramli suatu masa dahulu, perkahwinan mereka pernah menjadi bualan hang4t pada ketika itu.

Yang mengikuti kisah Fasha pasti kenal siapa Rizal atau mesra dipanggil Jejai ini. Jejai juga adalah bekas suami kepada Nora Danish. Kisah per4ng ding1n antara Fasha dan Nora juga pernah tular dulu namun keduanya sudah pun berdamai dan move on dengan kehidupan masing-masing.

Menerusi perkahwinan bersama Jejai, Fasha dikurniakan dua orang anak iaitu Rayfal dan Jemaima. Sungguhpun antara mereka sudah tiada apa-apa ikatan, namun mereka masih berkawan dan berhubungan baik demi kebahagiaan anak-anak mereka ini.

Menerusi akaun Instagram Story Fasha Sandha, telah dikongsikan sekeping gambar Jejai bersama anak-anaknya dengan ucapan istimewa sempena ulangtahun kelahiran Jejai. Antara ucapan Fasha itu yang berdoa semoga Jejai menemui penggantinya dan bertemu jodoh.

Jom baca perkongsian di bawah :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fasha yang sudah berkahwin dengan Aidil juga disenangi Jejai. Malahan ketika Fasha berkahwin, Jejai memuji sikap Aidil dan mengatakan Aidil lelaki dan ayah terbaik buat Rayfal dan Jemaima. Sekalipun hari ini Fasha sedang bergembira meraikan ulangtahun Aidil, dia tidak melupakan hari istimewa Jejai ini. Secara kebetulan Jejai dan Aidil mempunyai tarikh lahir yang sama.

Kemesraan antara Fasha dan Jejai serta Aidil sering mendapat pujian peminat. Mereka lebih matang dan mengetepikan eg0 masing-masing serta bersikap profesional demi anak-anak. Betullah kata orang kemaafan itu paling indah dan menenangkan hidup. Setiap kali ulangtahun anak-anak, pasti Jejai akan hadir meraikannya bersama-sama.

Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Jejai. Semoga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan dan umur yang panjang, ditemukan dengan jodoh yang memahami dan melengkapi hidup Jejai. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha, IG Rizal Ramli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..