” Handsome Edry pandang kamera, baby dah semakin kurus dan cantik.. ” – Netizen

Abby Abadi Muatnaik Gambar Anak-Anak Ke Sekolah Namun Wajah Anak-Anaknya Itu Cur1 Tumpuan Ramai !!

Hari ini merupakan hari pertama persekolahan buat pelajar tahun 5 dan 6 serta tingkatan 1 hingga 4 setelah 4 bulan tidak bersekolah kerana tempoh PKP. Abby Abadi telah memuatnaik gambar-gambar anak-anaknya di hari pertama persekolahan di akaun Instagramnya.

Marissa Dania, Maria Danisha dan Edry telah mula pergi ke sekolah pada hari ini manakala Danish Hakim pula sudah mula bersekolah pada 24 jun yang lalu. Untuk pengetahuan, Edry merupakan anak tiri Abby iaitu anak kepada suaminya, Jai Ezzany.

Mereka berempat bersekolah di sekolah yang sama dan masing-masing nampak gembira dan teruja untuk ke sekolah. Abby jarang berkongsi gambar anak tirinya itu di Instagram dan pada yang mengikuti akaun Instagram Abby pasti mengetahui sikap Edry yang pemalu.

Menerusi gambar yang dikongsikan oleh Abby di bawah, wajah Edry telah mencur1 perhatian netizen. Ini kerana Edry jarang menunjukkan wajahnya dan sering memandang ke bawah apabila gambarnya diambil. Kali ini ramai memuji wajah Edry yang handsome dan Danisha pula nampak makin kurus.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen memuji penampilan Danisha yang kurus dan Edry yang handsome. Antara komen-komen mereka :

” Edry dah pandang camera. Hensem. Welcome back school.. “

” Hensem Edry pandang kameralah. Selamat kembali bersekolah anak-anak.. “

” Alhamdulillah… semakin hensem Edry.. selmt kembali bersekolah anak2 bertuah semua… “

” Pemalunya yg lelaki sorang tu kak abby.. “

Masya allah, semua elok rupanya, cantik dan handsome. Malu2 je yg edry tu.. “

” Yeaayy mesti kawan2 baby terkej0t sbb baby dah semakin kuwus dan tantik.. “

” Baby dah kurus dan semakin cantik.. “

” Danish mcm norman hakim.. baby mcm muka mey2 dania mcm abby.. edry mungkin mcm muka mak dia hihi.. eh.. edry kenapa tak nak pakai tali pinggang? Kalau pakai mesti smart n hensem lagi.. “

Pastinya Marissa Dania, Maria Danisha dan Edry seronok apabila dapat kembali ke sekolah dan berjumpa semula kawan-kawan serta guru. Semoga semua anak-anak Abby berjaya dalam pelajaran serta menjadi anak yang soleh dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..