” Han Byul oppa so pretty pakai tudung. Ingatkan gegirl mane la tadi. Hahaha.. “

Gambar Han Byul Dan Chaleeda Pakai Tudung Bawal Menarik Perhatian Netizen. Alahai Comel Ter0kkk !!

Rancangan realiti nyanyian Big Stage musim ke 2 kembali lagi memeriahkan malam minggu kita dengan persembahan peserta pencarian bakat Budak Baru Nak Up (BBNU) yang mempunyai banyak jumlah tontonan video di Youtube mereka. Malah ramai antara mereka sudah mempunyai peminat yang tersendiri.

Apa yang istimewanya pada musim terbaru ini, pihak Astro menggabungkan peserta Malaysia dan juga peserta dari luar negara iaitu Indonesia, Brunei, Thailand dan juga Korea Selatan. Alif Satar dan Sheery Alhadad sekali lagi menggalas tanggungjawab sebagai pengacara Big Stage. Dato’ Sri Siti Nurhaliza, Cakra Khan dan Judika merupakan juri tetap yang mana Cakra Khan bergilir dengan Judika selang seminggu.

Kehadiran peserta dari Korea Selatan yang bernama Han Byul pastinya mendapat perhatian ramai. Mempunyai wajah yang kacak, suara yang merdu dan pekej yang lengkap sebagai penyanyi, membuatkan Han-Byul menjadi salah seorang peserta favourite pada musim ini.

Peserta yang bernama Chaleeda dari Thailand juga sering menjadi tumpuan ramai kerana wajahnya yang cantik manis dan berpenampilan yang agak menarik. Namun nasib tidak menyebelahi Chaleeda kerana dia terpaksa akur untuk meningg4lkan pentas Big Stage baru-baru ini setelah setiap minggu menduduki kedudukan 3 terendah.

Menerusi akaun Instagram, Han Byul memberikan ucapan khas dan juga kata-kata semangat kepada Chaleeda. Menurut Han Byul, Chaleeda mempunyai masa depan yang cerah dalam dunia hiburan dan berharap orang ramai terus memberi sokongan kepada Chaleeda.

Menurut Han Byul lagi, Chaleeda adalah perserta pertama yang menegurnya masa mula-mula melangkah kaki ke Big Stage. Apa yang lebih menariknya, Han Byul berkongsi gambar dirinya dan Chaleeda memakai tudung bersama kapsyen berkenaan. Alahai comel betul Chaleeda, Han Byul pun dah macam perempuan sejati pula. Lawa sungguh . Hahaha !!

Baca perkongsian Han Byul di bawah :

” Best wishes to my dear lil sister. Very very proud of you for these past couple of hard weeks and for waking up early nearly every day. LOL. Gonna miss our Korean BBQ’s, and gonna miss your LOLs.. “

” She’s got an even bigger career ahead of her and Big Stage is merely gonna be a stepping stone for her huge, bright future. Never give away that strong, tough attitude for anything, and that mature humbleness you have at such a young age.. “

” Her pretty looks are incomparable to the inner beauty of this girl as a human. You are beautiful in and out. Please keep supporting her. I know I will. “

” #FirstPersonITalkedToInBigStage #KeepLMAO #LOL #Boleh #Bagus #FrenchFryLover #ChaleedaGilbert #SeeYouInKorea @chaleedaxgilbert @chaleedears.. “

View this post on Instagram

Best wishes to my dear lil sister. Very very proud of you for these past couple of hard weeks and for waking up early nearly every day. LOL. Gonna miss our Korean BBQ’s, and gonna miss your LOLs. She’s got an even bigger career ahead of her and Big Stage is merely gonna be a stepping stone for her huge, bright future. Never give away that strong, tough attitude for anything, and that mature humbleness you have at such a young age. Her pretty looks are incomparable to the inner beauty of this girl as a human. You are beautiful in and out. Please keep supporting her. I know I will. ♥️♥️ #FirstPersonITalkedToInBigStage #KeepLMAO #LOL #Boleh #Bagus #FrenchFryLover #ChaleedaGilbert #SeeYouInKorea @chaleedaxgilbert @chaleedears

A post shared by Han Byul 장한별 🌐 (@onestarbyul) on

Rata-rata peminat terhibur dengan gambar yang dikongsikan oleh Han Byul. Antara komen-komen peminat :

” Weh asal kau yg laki pakai tdg lagi lawa ni, i think i failed to be girl.. “

” 1st picture .. omg I can’t believe you’re wearing a scarf.. i just want to say that scarf only girls wear not boy.. “

” Yes hanbyul,you’re right. chaleeda still have a long way to go and I know she is talented and amazing artist so I will keep supporting her. I will miss chaleeda too, wish chaleeda all the best. She was born to be a artist just like you and all of you in bigstage.. “

” Hanbyul oppa so pretty pakai tudung.. “

” 1st picture mmg cannot brain. Cantiknyaaa oppa pakai tudung.. “

” OMG Han Cun! But this hijab just for girl / woman tau ahaha if you really wanna wear a muslim clothes, i prefer baju Melayu. Wear baju Melayu once, i really love to see you in Baju Melayu. You must be look handsome.. “

” La.. Gambar first tu Hanbyul ke, ku ingatkan gegirl mane la tadi… Haha.. “

” Pakai tudung awning tak betul pun lawa. kalau aku pakai awning tudung macamtu mesti dah macam orang g1la mana tahh hahahaha.. “

” Pakai tudung bawal senget pun lagi helok dari aku ni… x tau nak jelez ke nak dengk1.. hahaha.. “

Alahai serius comel muka dua bintang big stage ni pakai tudung. Apa-apa pun kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah kepada Han Byul kerana masih bertahan di Big Stage dan sentiasa memberi persembahan yang terbaik. Buat Chaleeda, teruskan usaha dan jangan sesekali berput0s asa. All the best guys !!


Silakan SHARE..

Sumber : IG Han Byul by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..