” Hampir 7 jam berada dalam dewan bed4h.. “

Ini Keadaan Terkini Ustaz Azhar Idrus Yang Dilaporkan Pat4h Kaki Dan Hidung Selepas Terjat0h Basikal. Sama-Sama Kita Doakan Buat UAI !!

Baru-baru ini kita dikej0tkan berita penceramah terkenal, Ustaz Azhar Idrus atau lebih dikenali dengan panggilan UAI yang dilaporkan pat4h tangan kiri dan hidung selepas terjat0h ketika menyertai program kayuhan santai di sekitar bandar Kuala Terengganu.

Basikal yang dinaiki oleh Ustaz Azhar dikatakan tiba-tiba berhenti mengj0t dan menyebabkan penceramah itu terpelant1ng di atas jalanraya sehingga menyebabkan keceder4an. Ekoran kejadian berkenaan, Ustaz Azhar telah dihantar ke h0spital untuk mendapatkan rawatan kecem4san.

Berita ini turut dikongsikan di laman Instagram Ustaz Azhar Idrus (Original). Pihak admin telah memuatnaik dan berkongsi keadaan terkini Ustaz Azhar dari semasa ke sama. Buat sementara waktu, semua kuliah yang dikendalikan oleh Ustaz Azhar ditangguh sehingga beliau kembali sihat seperti biasa.

(Sumber : Facebook)

Ekoran daripada berita ini, ramai netizen yang berasa b1mbang dan risau atas apa yang berlaku pada Ustaz Azhar. Rata-rata mendoakan semoga pendakwah terkenal ini cepat sembuh, kembali sihat dan dipermudahkan semua urusannya.

Menerusi akaun Instagram, pihak admin melaporkan perkembangan terkini Ustaz Azhar yang kini baru sahaja selesai pembed4han setelah hampir 7 jam berada dalam bilik pembed4han. Menurutnya lagi, Ustaz Azhar kini berada dalam keadaan baik dan terkawal.

Baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen mendoakan kesembuhan buat Ustaz Azhar. Antara komen-komen netizen :

” Semoga cepat sembuh & sihat semula. Aamiin Allahumma Aamiin.. “

” In syaa Allah aminn.. semoga cepat sembuh ustaz.. “

” Alhamdulillah, semoga diberi kesembuhan ustaz.. “

” Waalaikumusalam. Alhamdulillah. Semoga cpat pulih sepenuhnya.. “

” Cepat sembuh ustadz ku. Beraktivitas seperti sedia kala. Salam dari indonesia.. “

” Alhamdulillah, semoga Allah terus kurniakan syifa kesembuhan segera buat Ustaz, moga diangkat darjat Ustaz. Aamiin.. “

” Semoga dipermudahkn segala urusan.. amin.. “

” Alhamdulillah… lega dengar, semoga cepat sembuh.. Aminnn.. “

Alhamdulillah, syukur Ustaz Azhar selamat dan semua urusan dipermudahkan. Kami di Berita Kopak juga mendoakan semoga Ustaz Azhar diberi kesembuhan dan kesihatan yang baik agar boleh menyampaikan ceramah dan dakwah seperti biasa dan semua urusan dipermudahkan oleh Allah. Amin..

(Sumber : Facebook)

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ustaz Azhar Idrus (Original) by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..