” Halah, halah geyaaammm, tangan pun dah comel.. ” – Netizen

Video Anak Nadzmi Adhwa, Arwa Malaikha Urwa Dapat Hadiah Rantai Tangan. Namun Tangan Urwa Yang Putih Melepak Dan Bambam Yang Cur1 Tumpuan !!

Kisah pasangan suami isteri, Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana ini jarang-jarang sekali didengari sejak kebelakangan ini selepas Ardell melahirkan anak perempuannya yang bernama Arwa Malaikha Urwa. Perhubungan yang bermula dengan persahabatan ini tidak disangka ianya berakhir di jinjang pelamin.

Kehadiran insan baru dalam keluarga akan menjadikan seseorang itu lebih bertanggungjawab dalam mengatur hidup berumahtangga. Bila berumahtangga, jadual rutin kebiasaan pasti akan berubah. Begitulah dengan pasangan ini. Pastinya sibuk melayani Arwa Malaikha Urwa yang sudah pun menjejaki umur 1 bulan.

Menerusi entri terbaru di laman Instagram Arwa Malaikha Urwa, sebuah video ringkas telah dimuat naik. Video tersebut hanya memaparkan bahagian tangan Urwa sahaja. Kelihatan Urwa telah memakai rantai tangan emas ditangannya. Rantai tersebut sangat cantik dan sangat sesuai untuk Urwa.

Menurut Nadzmi lagi, rantai tangan itu dihadiahkan untuk Urwa sempena Urwa 1 bulan 3 hari pada hari ini. Tangan Urwa yang putih melepak itu telah mencur1 perhatian netizen. Mereka menyatakan tangan Urwa sangat comel dan temb4m. Urwa ni mesti ikut kulit umi kan, putih kemerahan. Comel !!

Lihat video ringkas di bawah ini :

Perkongsian daripada Nadzmi ini mendapat pujian daripada netizen, Mereka memuji kecomelan Urwa dan turut mengucapkan syukur kepada Allah. Ini antara komen-komen mereka :

” Allahuakbar eloknya ciptaan Allah ni, Alhamdulillah, aunty happy.. “

” Alhamdulillah, comelnya awak, temb4m, ger4m tengok.. “

” Alololo comeinyaa Urwa syg. Putih melepaknya awakkkkk.. “

” Halahhh halahhhh geyaaammm, tangannn pon dah comellllll, skjp je da 30hri.. “

” Alhamdulillah syukur ya Allah, comel je tangan dia, puteh kemerah2an kulit baby.. ” 

Alahai beruntungnya Urwa dapat rantai tangan. Kalau Urwa boleh cakap mesti Urwa nak ucapkan terima kasih kepada umi dan abi Urwa kan. Apapun kami juga ingin mendoakan Urwa sentiasa di dalam lindungan rahmat Allah selalu dan menjadi anak yang solehah, penyejuk hati umi dan abi. InshaAllah..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Arwa Malaikha Urwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..