” Halah halah dah macam princess Neelofa malam ni. So cantik !! “

Penampilan Neelofa Di MeleT0P Cur1 Perhatian. Memang Cantik Sangat !!

Lofa panggilan manjanya. Juga dipanggil Neelofa sebagai nama komersilnya. Anak kelahiran Pasir Mas Kelantan ini terus menerpa nama di dalam arena industri hiburan tanahair dengan pelbagai cara. Di zaman persekolahan, Lofa terkenal dikalangan guru-guru dan rakan sekolah kerana kepintarannya di dalam bidang akademik.

Memperoleh 5A dalam peperiksaan UPSR, 8A di dalam PMR dan 10A dalam SPM membuktikan betapa pintarnya anak gadis bernama Neelofa ini. Neelofa meneruskan pengajian di dalam bidang Perdagangan Antarabangsa & Pemasaran di Kolej Universiti Sunway dan berjaya memperoleh segulung Ijazah Sarjana Muda.

Tidak hairan lah dengan kepintaran Lofa membuatkan perniagaan yang di hasilkannya maju dan terkenal. Selain kehebatannya di dalam bidang perniagaan, Lofa juga dikenali sebagai pelakon, model dan pengacara. Semestinya rancangan MeleT0P sinonim dengan nama Lofa hinggakan Lofa mampu bertahan sehingga bertahun-tahun mengacara rancangan tersebut.

Menerusi akaun Instagram Meletop, telah dimuatnaik gambar-gambar dan video sekitar rancangan itu bersiaran. Seperti biasa penampilan Neelofa pasti menjadi tarikan dan perhatian netizen. Pada malam tadi, gayanya yang tak ubah seperti puteri raja nyata menawan dan memukau semua penonton.

Jom baca kapsyen di bawah :

” Halah halah dah macam princess @neelofa malam ni ! So cantik !!!.. “

Rata-rata peminat memuji dan terpukau dengan kecantikan Lofa. Antara komen-komen peminat :

” Terserlah kecantikan Lofa malam nie.. “

” My pricesss so prettyyyyy.. “

” Wow wow sayang neelofa ku ni cantik sangat malam ni.. Happy tengok neelofa dalam melet0p happy juga lepas ni mesti sedih nanti.. “

” Lofa so so so cute mlm nii … Comelll.. “

” Neelofa sentiasa cantik dan ayu macam princess.. “

” Tak yah la berhenti mengacara melet0p… @neelofa nanti tak dapat tengok baju cantik-cantik.. “

” Lawanyaaaa @neelofa.. G-rgeous as always.. “

” Cantiknya @neelofa lepas ni rindu la nak tengok appearance lofa setiap minggu.. “

Memang terselah kecantikan dan keayuaan Neelofa. Walau dalam apa gaya dan penampilan sekali pun, Lofa pasti menjadi tarikan mata.  Wajah ayu yang sekali pandang pasti berulang-ulang kali berpaling. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Neelofa terus menjadi inspirasi bagi wanita-wanita bertudung di luar sana walaupun bertudung masih boleh berfesyen cantik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG MeleT0P by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..