” Hahahahahah.. mampu1hhhh.. kesian memberrr.. lawak g1laaa.. hahahahah “

Keras Per0t Ketawa Tengok Fizz Fairuz Menyak4t Orang Melatah, Paling Win Part Kayuh Basikal Tu Kelakar Si0t !!

Nama Fizz Fairuz tidak asing lagi dikalangan peminat tanah air ini. Fizz Fairuz bukan hanya berlakon tetapi dia juga seorang pengaca dan juga seorang ahli perniagaan. Kerjaya lakonan Fizz Fairuz bermula hanya sebagai pelagak aksi ngeri sahaja tetapi akhirnya dia menjadi pelakon professional.

Nama Fizz Fairuz mula terkenal ketika memegang watak Aidil dalam drama Nur Kasih bergandingan dengan Tiz Zaqiyah. Selepas itu bukan hanya drama tetapi Fizz juga berlakon filem antaranya Anak Halal, Syurga Cinta, Jiwa Taiko, Hantu Kapcai dan banyak lagi.

Fizz telah meubuhkan syarikat Rainmaker Creation Sdn Bhd yang mengkhususkan kepada pengurusan dan pengacaraan. Fizz telah mendirikan rumahtangga bersama pelakon Almy Nadia pada tahun 2014 dan mereka telah dikurniakan 3 org cahayamata perempuan.

Drama terbaru lakonan Fizz sedang ditayangkan berjudul Kamar Kamariah bergandingan dengan pelakon Nabila Huda. Fizz telah memegang watak sebagai Murad seorang suami yang kej4m. Menerusi akaun instagram Nabila Huda beliau telah berkongsi video Fizz mengg4nggu seorang krew yang melatah.

Mari kita saksikan bersama video ini :

” Cerita heavy Tapi perangai masing-masing kat belakang tabir semua sewell ! Kalau korang Nak tau Kitaorg shoot #Kamarkamariah ni masa bulan puasa tau..Bayangkan macamana scene jer1t2 tu dengan tekak kering lagi !Dengan shoot kat kampung panas terik lagi ! “

” Mana lagi Nak kena tahan ada syait0n mengh4sut Tak yah Puasa .. haha.Struggle Si0t! Sweetest memories.. Rindu laaa @syam0nz @fizzfairuzofficial @psmansur @apit_marcello @syafienaswip “

” Berkekek aku oiii… yall lah.. part last tu yg nak tcab0t ur4t perut dok gelakk…”

” Hahahhah..ad0ila hai… Yg tgok kt sini pun s4kit perut gelak..apatah kalau u all yg tgok real kan..hahaha “

Rata-rata peminat memberi komen yang menarik untuk video ini antranya :

” Ya Allah tak baik korang hahaha kesian PS! “

” Kesian g1ler wehhhh !!!”

” Hahahahhha every kelam kabut nk habiskan scene cpt sbb nk g bazar “

” Hahahahahahahaahhaah ni betul2 win abil sampai keluar air mata kak ella hahahaha “

” Ko punya gelak tu aku ger4m.”

” Hahahaha aku pulak berdek4h gelak “

” Fizz fairuz rajin nau nyak4t dia “

” Apa ni abil…s4kit perut ku ketawa “

” Hahahahahahahahah over betul dorang. Abil u gelak betul2 ikhlas “

” Ter0k tahap melatah tue “

” Haha mmg lawak tapi trtanya2 gak btl ke latah dia mcm tu skali lamanya “

” Seronoknya bila ade kwn2 yg g1ler2 mcm ni.”

” Rupanya fizz fairuz kaki sakat org..tgk dlm crite serius nak mat1 “

” Hahahahahah.. mampu1hhhh.. kesian memberrr.. lawak g1laaa.. hahahahah “

” Hahahaha…Kita x kuat la nak tgok cite ni..t jadi hati ni libang libu je.”

” Hahahah lawak ar..s4kit perut gelak..dgr @kupu_kupu gelak smpi aq trkent0t2 gelak jgk “

” Boleh sampai tekenc1ng ni dok gelak “

Hehee memang kelakar tengok Fizz menyak4t orang melatah. Berair air mata ketawa tak henti. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga drama Kamar Kamariah berjaya mendapat tempat di hati peminat serta Fizz dan Nabila juga berjaya dalam kerjaya.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizz Fairuz & Nabila Huda by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..