” Hahahaha kelakar menggelup0r mamanya lari.. “

Memey Suhaiza Kongsi Video Momen Indah Ketika Menangkap Gambar Keluarga. Gelagat Mikayla Delisha Menghiburkan Netizen. Bukan Mudah Nak Dapat Hasil Yang Memuaskan !!

Mikayla Delisha merupakan anak ketiga pasangan Memey Suhaiza dan Norman Hakim. Mikayla dilahirkan pada 12 Julai tahun lepas. Memey melahirkan anak perempuannya itu secara normal dengan berat 3.35 kilogram. Anak sulung dan kedua pasangan tersebut ialah lelaki.

Menurut Norman, Mikayla bermaksud pemberian Allah manakala Delisha menggambarkan rasa gembira dan menyeb4rkan elemen positif. Seperti artis-artis lain, pasangan ini juga membuka akaun Instagram khas untuk Mikayla iaitu mikayladelishahakim.

Norman Hakim mempunyai tiga orang anak hasil perkahwinannya yang terdahulu bersama Abby Abadi iaitu Mohd Danish Hakim, Marissa Dania Hakim dan Maria Danisha Hakim. Mal4ngnya pada tahun 2009 mereka telah disahkan bercera1.

Menerusi akaun Instagram Mikayla, satuย  video telah dimuatnaik oleh Memey. Menurut Memey, ini adalah perkara yang berlaku sebelum mendapatkan hasil gambar yang ‘perfect’. Mikayla yang tidak mahu duduk diam setempat menyukarkan mereka untuk menangkap gambar.

Tonton video di bawah :

” Ye….. ramai yg teka betul. Tak mudah utk utk ambik gambar td.. Cabarannya adlh saya Sbb saya lari ke depan kebelakang.. pastu papa pujuk utk sy stay .. pastu mama tolong lagi.. “

” Dan akhirnya dpt lah gambar td yg tersusun indah utk dijadikan kenangan di hari tua nnt . Abg kakak relax jer sbb dah besar.. Sy tak paham la why nak kena stay ? Klu kita boleh ke sana Ke mari.. “

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Mikayla untuk bergambar. Biasalah budak kecil memang susah nak duduk diam. Apatah lagi kalau nak suruh posing apabila bergambar. Antara komen-komen mereka :

” Mikayla boring nk tggu lama2 … dia larikk dulu… comeyy sgt.. “

” Susah tapi dlm gmbr mikayla plg comel.. siap hadiahkan senyuman indahhh lagiii.. “

” Hahaha.. sweet la tgk mikayla ni.. X duduk diam ye.. “

” Hahahaha comel jela adik abg ni ish ger4m betui.. “

” Mikayla comel Tak nak bergambar ye nak berjalan.. Hihihh.. “

” Hahahaha kelakar menggelup0r mama nya lari.. “

” Tpย @mikayladelishahakim paling cumil.. “

Comelnya Mikayla asyik nak lari je. Dah berapa banyak kali percubaan dah tu. Namun akhirnya dapat juga hasil yang dimahukan. Semoga Mikayla membesar dengan sihat dan bijak serta menjadi anak yang solehah, berjaya di dunia dan akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mikayla Delisha by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..