” Hahahaa, jeles dengan abang pastu meraj0k, so cute.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Dan Yusuf Iskandar Bermain Dengan Ayah Mereka Hairul Azreen. Part Alisa Meraj0k Cur1 Perhatian Ramai. Halah-Halah Lar1 Masuk Bilik Ke Tu Alisa. Comel La Alisa !!!

Siapa yang tidak kenal dengan dua orang cahaya mata bagi pasangan Hanis Zalika dan Hairul Azreen ini. Anak mereka Yusuf Iskandar dan alisa Aisyah sememangnya popular di media sosial. Lihat sahaja jumlah pengikut bagi kedua-dua akaun Instagram mereka semuanya mencecah jutaan.

Pasangan bak merpati dua sejoli, Hairul Azreen dan pasangannya Hanis Zalikha seringkali berkongsikan aktiviti dan gelagat anak-anaknya di laman Instagram. Kecomelan dua adik beradik ini sememangnya tidak dapat dinafikan lagi. Tidak hairanlah mereka seringkali menjadi tumpuan.

Lagi-lagi sikap Yusuf yang begitu sopan dan dilihat begitu matang jika dibandingkan dengan usianya, sering mencur1 perhatian netizen. Yusuf menunjukan contoh seorang abang yang sangat penyayang kepada adiknya Alisa dan sering beralah dalam banyak hal. Baiknya Yusuf kan !!

Menerusi perkongsian terbaru di laman Instagram Alisa Aisyah, sebuah  video telah dimuat naik. Video tersebut memaparkan Hairul Azreen sedang melayan dan bermain dengan anak-anaknya itu di rumah mereka. Seperti biasa Hairul Azreen memang rajin melayan.

Apa yang menariknya di dalam video tersebut, apabila Alisa yang melihat abangnya Yusuf didukung oleh ayahnya di atas bahu merasa cembuuru, lalu meminta ayahnya juga berbuat demikian kepadanya. Yusuf yang terdahulu mem4njat di bahu ayahnya  itu terpaksa akur dan memberi adiknya peluang.

Hanis Zalika yang merakam video tersebut, memberi arahan kepada suaminya supaya bermain bergilir-gilir dengan kedua anak-anaknya itu. Namun Alisa yang berada di atas bahu ayahnya tidak mahu turun dan masih mahu duduk di atas bahu ayahnya. Yusuf kelihatan sangat sabar menunggu gilirannya.

Hairul Azreen cuba meletakkan Alisa beberapa kali, namun g4gal kerana Alisa masih ingin bermain dengannya. Apabila melihat Yusuf sedang menunggu, Hairul Azreen terpaks4 meletakkan Alisa ke lantai semula. Apa lagi, meraj0klah si comel Alisa dengan membawa dirinya.

Jom lihat video tersebut di bawah ini :

Video yang dikongsikan ini dihujani komen dari peminat Alisa. Mereka seperti biasa  memuji kecomelan Alisa dan Yusuf. Ini antara komen-komen mereka :

” Hahahaa l4ri masuk bilik ke tu Alisa,  Jibu pn pndai meraj0k.  Dia acah cool je tu.. “

” Hahaha, jeles dgn abg pastu meraj0k so cute, HAHAHHAHA Alisaaaaa eee ya Allah diaaa tuuuuuuuuu kann.. “

 ” Why you are so cute, Bujibu pn tk puas hati hahaha, Sumpah comelll gileeeee alisa aisyah.. “

” Thats what girls do Tak dapat apa dia nak terus meraj0kk masuk bilik !! Eeeeee comelnya Alisaaa.. “

” Maj0kk pon shomellllll eyyy, haih ger4m betul lah Alisa ni.. “

” Geg1rl majok masuk bilik, Hahahhaa g4rangnya alisa, eeee bud4k niiii .. “

Alahai comelnya Alisa dan Yusuf ni kan. Yusuf memang nampak ‘abang-abang’ sangat lah. Sentiasa beralah denagn adiknya. Sweet sangat. Kami di Berita Kopak ingin mendoakan Semoaga kedua-dua mereka ini dilindungi Allah selalu dan membesar dengan sihat.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..