” Hahaha kau s1ngle kan bang, s1ngle memang begini.. “

Bila Azhan Rani Menyanyi Lagu Sehati Sej1wa Buat Peminat Ger4m. Tak Sangka Ini Respon Penyanyi Asal, Tu Lah Ustaz Hamadi, Suka Sangat Menyanyi !!

Azhan Rani merupakan seorang pelakon yang sering membawa watak antag0nis yang sering membuat penonton menjadi mar4h, ger4m, sak1t hati, benc1 dan sebagainya. Pelakon lelaki hebat ini masih lagi bujang dan berasal dari Tanjung Karang Selangor.

Sebelum memulakan kerjaya seni nya sebagai pelakon, Azhan adalah seorang pelakon untuk drama radio selepas itu baru lah Azhan masuk ke bidang lakonan  televisyen. Selama kerjayanya Azhan pernah memenangi Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik di Anugerah Tribute P.Ramlee.

Terbaru Azhan juga telah meraih kemenangan di Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur bagi kategori Antag0nis Pilihan. Walaupun memliliki r4ut wajah yang ser1us tetapi sebenarnya Azhan ini seorang yang sangat kelak4r.

Menerusi video yang dimuatnaik oleh beliau menerusi laman Instagramnya semalam, Azhan telah menyanyikan lagu j1wang Sehati Sej1wa sambil memprom0sikan episod terakh1r drama Nur 2, mari kita saksikan bersama video tersebut :

” Pokok-pokok pun bergegar hari ni sempena #finalepisod #nur2 jam 10:00 malam ni @tv3malaysia terima kasih team @dramasangat tadi yang mengundang saya ke beraya di office diaorang tadi.. “

” Good job semua untuk #nur2 .. terima kasih daripada saya dan family #nur2 esok boleh cuti perist1wa ye semua “

” Posted @withrepost @dramasangat Ya ampun, tak cukup Ustaz Hamadi ni menyanyi kat dalam #nur2 dia datang menyanyi kat office #dssquad pulak guys! Hahahahaa! “

” Tapi apa-apa pun nantikan single terbaru dari Ustaz Hamadi yang berjudul .. (last episod malam ni jangan lupa) “

” #dramasangat #officialdramasangat #dssquad #samarinda #malamini #syafiqkyle #amyrarosli #azarazmi #azhanrani #supbunjutsihir #episodakhir #nospoilerplease “

View this post on Instagram

pokok-pokok pun bergegar hari ni sempena #finalepisod #nur2 jam 10:00 malam ni @tv3malaysia terima kasih team @dramasangat tadi yang mengundang saya ke beraya di office diaorang tadi.. good job semua untuk #nur2 .. terima kasih daripada saya dan family #nur2 ❤️❤️❤️ esok boleh cuti peristiwa ye semua 😜 Posted @withrepost • @dramasangat Ya ampun, tak cukup Ustaz Hamadi ni menyanyi kat dalam #nur2 dia datang menyanyi kat office #dssquad pulak guys! Hahahahaa! Tapi apa-apa pun nantikan single terbaru dari Ustaz Hamadi yang berjudul …………… (last episod malam ni jangan lupa) 🔥🔥🔥 • #dramasangat #officialdramasangat #dssquad #samarinda #malamini #syafiqkyle #amyrarosli #azarazmi #azhanrani #supbunjutsihir #episodakhir #nospoilerplease

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

” Alamak ni aku rep0st tuan tan4h punya ak4un ke apa ni?? kalau re4l ak4un tuan tan4h maafkan saya p3nunggu gu4.. “

” Ni semua angk4ra @ucheefukada dia yang has0t saya nyanyi lagu ni.. tapi ni lagu yang dulu selalu aku dengar dalam satu drama p0pular kat @tv3malaysia dulu..”

” Legend ni.. dak2 we chat memang ng4nga la dengar lagu ni sebab tak tau.. aku cuma menyumb4ng suara je untuk lagu ni.. “

” Errr maksud aku.. aku ‘sumb4ngkan’ lagu ni.. nak dengar versi0n sedap cari lagu asal dia ek.. jumpa esok “

View this post on Instagram

alamak ni aku repost tuan tanah punya akaun ke apa ni?? kalau real akaun tuan tanah maafkan saya penunggu gua.. ni semua angkara @ucheefukada dia yang hasut saya nyanyi lagu ni.. tapi ni lagu yang dulu selalu aku dengar dalam satu drama popular kat @tv3malaysia dulu.. legend ni.. dak2 we chat memang nganga la dengar lagu ni sebab tak tau.. aku cuma menyumbang suara je untuk lagu ni.. errr maksud aku.. aku ‘sumbangkan’ lagu ni.. nak dengar version sedap cari lagu asal dia ek.. jumpa esok #finalepisode #nur2 @tv3malaysia #arahan @budakijat @radiusone_official @dramaradiusone @dramasangat Posted @withrepost • @haslinda_sehati_dan_sejiwa 24.4.2019 😅😅😅 Hahaha..Macam pernah dengar je lagu siapa ni ..🤩 Tq di ats video ini😘@eija_wahab.. Fuyooo ..#hightnote 🙈🤣😅@azhan_rani #azhanrani #nur2 #haslinda_aripah_official #haslindaKuMasih #haslindasehatidansejiwa

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Rata-rata peminat memberi komen untuk video yang dimuatnaik ini, antaranya :

” Malam ni tol0ng jangan nak nyanyi2 ekkkk “

” Heb4tnya kamu.. yak1nnya kamu “

” Bg sy.. ustaz madi lah her0 cite nur2… wakakakakakakaka “

” Laki saya dh xbagi saya nyanyi lagu ni sejak malam td “

” Rindu la nti nk dgr suara merdu Ustaz Madi tu haaaa…”

” Allahu baghu aman hid0p rakyat Malaysia lps tu madi oiiiii… lega!! “

” Sak1t plk hati tgok ustaz hamadi ni “

” Ger4m kt ustaz hamadi ni tp best tgk… Lakonan tipt0p… Nasi grg cina patuh syar1ah.. Sy igt smpai bila2 haha.. @sepahtureunionliveofficial.. Jemputlah ustaz hamadi @azhan_rani ni jd ceme0.. Dia pndai way lawak hihi “

” Nielah org yg sllu bik1n ak naik dar4h dlm pergai smpat lg nyanyi “

” Hahaha kau s1ngle kan bang, s1ngle memang begini “

” Jom gel4k esok cuti perist1wa xleh buat soto lah “

” Hishhhhh… klu pokok tu de tangan la dia ram4s2 mul0t tu…. ger4mmmmmmm “

” Alamakkk ustaz madi mat1 la pulak.. end1ng x best la.. patut end1ng dia dok l0kap ngan juita nyanyi berdua “

” Suara abam memang sedap laaa.. Boleh di ketengahkan ni..”

Tinggi suara Azhan Rani ni, lepas ni boleh la cuba untuk menyanyi pula. Kepada semua peminat Nur 2 harap berpuas hati dengan drama Nur 2 untuk episod yang terakhir ni.

Kami di Berita Kopak sentiasa mendoakan kejayaan Azhan Rani. Semoga selepas drama Nur 2 ini, ada lagi drama terbaru yang bakal menyusul lakonan Azhan Rani.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azhan Rani by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..