” Hahahaha kelak0r betol bila Jabir Meftah ni buat ‘Pickup Line’ Masa Johara Pagi Era “

Lihat Re4ksi Mama Jabir Kat Belakang Tu Tak Dapat Tah4n Ketawa, Ala hai Comelnyaย  !!

Baru-baru ini ramai yang tertanya-tanya siapakah gerang4n jejaka tampan yang menjadi pengir1ng semasa acara Anugerah Melet0p Era berlangsung. Beliau adalah jejaka tampan yang bernama Jabir Meftah. Jabir Meftah berusia 19 tahun dan merupakan seorang pelajar di Universiti Teknologi Petronas (UTP).

Jabir Meftah yang kini menyambung Ijazah dalam Chem1cal Engineering di UTP. Selain itu Jabir juga merupakan seorang model sambilan yang sering memperag4kan jenama-jenama terkenal. Jabir merupakan jejaka berdar4h kacukan Arab dan mempunyai ketinggian 181cm

Terbaru Jabir dijemput menghadiri temubual di k0nti Era bersama Johara Pagi Era. Jabir yang hadir ditemani ibunya ituย  diminta berbal4s ‘pickup line’ bersama pendengar Era. Pelbagai ‘pickup line’ yang dibuat oleh Jabir dan pendengar, kelihatan ibunya juga tidak dapat menah4n tawa setiap kali mendengar ‘p1ckup line’ tersebut.

Mari kita dengarkan sedutan ‘pickup line’ Johara Pagi Era bersama Jabir Meftah bersama :

” Hahaha macam blurr blurr je eh @jabirmeftah ni. Nak bagi pickup line pun kena pract1ce lagi. Mama dia pun ada kt belakang tu tau ย #JoHaRaPagiERA “

” Fuh ! Bukan main eh Suzana ni bagi pickup line kat @jabirmeftah. Mama Jabir angg0k-angg0k je tanda setuju eh ? #JoHaRaPagiERA “

” Bila @jabirmeftah pun bagi pickup line juga.. Untung Suzana ni eh ? #JoHaRaPagiERA “

Rata-rata peminat memberi komen-komen yang menarik untuk Jabir, antaranya :

” Nampak sgt dia bukan kak1 ayat perempuan. Loveeee “

” Nak bagi pick up line boleh?? nama saya aidalila…..tapi boleh panggil aida je…..tapi ai da jat0h cinta pada awak “

” Hahahaha..yg ko org pun #JoHaRaPagiERA..agak2 la .suruh @jabirmeftah bgi pickup line bagai ..sah2 la blurr time mama duk sblh lagi…tapi layan jer dia dlm #terpaks4rela dgn ko org “

” Hahahaha aku tergelak tadi dalam kereta dgr pickupline suzana ni selamb3r je “

” Sopan sgt mama @jabirmeftah ni…tunduk je.. Suke tgok. Hrp2 jabir ni pun sama mcm mama dia ye “

” Mak dia pun gelak je kat belakang tu senyap je “

” Kim salam ja la min kat dia,kata kat dia aq dah jat0h cinta kat dia..”

” Adehh mudanya baru 19… xpelah janji hensem..”

” Hello jabir good luck utk degree “

” Aduh ni buat Makin ca1r tngok abg @jabirmeftah “

Memang tampan betul Jabir ni, mama Jabir pun cantik. Untung pemanggil yang bernama Suzana ni kan dapat berbal4s pickup line dengan Jabir. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Jabir berjaya dalam pelajaran dan berjaya dalam dunia seni. Teruskan bersemangat jangan put0s asa.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG ERA Muzik Hit Terbaik by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..