” Haha.. N4kal betul Bell.. “

Apabila Bell Ngasri L0yar Bur0k Dengan Rozita Che Wan. Ini Respon Che Ta Terhadap Bell. Adoi, Kena Setepek !!

Sebut sahaja nama Bell Ngasri, pastinya ramai mengenalinya dengan lawak-lawak spontan yang dilakukannya. Bell atau nama sebenarnya Ngasrizal Ngasri merupakan anak kepada penyiar terkenal, Ngasri Sain. Bakatna dalam bidang komedi tidak perlu dipertikaikan lagi.

Selain Bell, adik beradik Bell juga turut melibatkan diri dalam dunia hiburan iaitu abangnya, Naszeli Ngasri serta adik-adiknya Anne Ngasri dan Darling Ngasri. Namun cuma Bell yang aktif sehingga kini dalam industri hiburan. Bell juga terlibat dalam pengacaraan serta banyak berlakon dalam drama TV dan filem.

Selain itu, Bell juga terlibat dalam segmen parodi Melet0p bersama Jihan Muse. Gandingan mereka berdua dalam segmen tersebut begitu sesuai dan menggeletek hati penonton. Nama mereka sudah cukup sinonim dengan parodi. dan berjaya buat ramai terhibur.

Menerusi akaun Instagram, Bell berkongsi video ketika beliau sedang menemuramah Che Ta dalam program Geg4r Vaganza Live. Bell bertanya kepada Che Ta datang untuk memberi sokongan kepada siapa. Bell kemudian mula melawak dan lihat apa respon Che Ta terhadap Bell. Alahai serius kelakar !!

Tonton video di bawah :

” Mentang2 dia @rozitachewan1 , ada wan belakang, minat pon kt @wann_rashidah .. bgus2.. “

Rata-rata peminat terhibur melihat gelagat kedua selebriti ini. Antara komen-komen mereka :

” Lawak la Bell ni.. “

” Sy4itan uu.. “

” Haha… Nak4l betui Bell.. “

” Aku tgk muka ko pon aku dh gelak bang.. Terbaik bang.. Aku follow kau dari kau kecik.. “

” Oh oh kenapa kenapa sebaya dgn dia ke apa? … Sy4itan ko Bell.. “

” Hahahaha.. Jil4ke.. “

Bell kalau melawak sememangnya sp0ntan. Kena pula dengan Che Ta yang menjawab secara sp0ntan juga. Apa pun, tak pernah tak kelakar apabila Bell mula bersuara. Pasti tak kering gusi dibuatnya !! Terhibur dibuatnya…

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bell Ngasri by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..