” Habis Keluar suara jant4n, lucu betul muka kak ain.. ” – Netizen

Issey Fazlisham Kongsi Video Ain Edruce Kena Sak4t. Part Keluar Suara Jant4n Semasa Ain Menjer1t Buat Ramai Terhibur. Betul Punya Terkej0t Tu !!

Meny4kat, mengus1k, mengen4kan orang sudah menjadi kebiasaan untuk menghiburkan keadaan atau mendapat perhatian orang sekeliling. Sebenarnya kehidupan akan lebih memb0sankan jika tiada gur4u senda sebegini. Dengan gur4u senda dan us1kan ini akan lebih menceriakan suasana.

Kebiasaannya orang lelaki memang terkenal dengan sikap meny4kat. Kadang-kala gurauan itu mereka boleh memeriahkan suasana dan membuatkan kita ketawa, sehingga kadangkala melamp4u batas pun ada. Lagi-lagi sekiranya mereka tahu apa kelem4han diri kita. Seperti tak0tkan ulat atau sesuatu yang menggel1kan.

Terbaru, di laman Instagram Issey Fazlisham, sebuah video telah dimuatnaik oleh beliau. Video tersebut memaparkan Ain Edruce menjer1t dengan tiba-tiba kerana terkej0t. Apa yang membuatnya terkej0t adalah ketika Pak Abby Yus membal1ng seekor kala jengk1ng mainan di hadapannya.

Gambar : Barisan pelakon J.K.K Kampung Kalut.

Kejadian tersebut berlaku di set penggambaran  siri sitkom popular, J.K.K Kampung Kalut. Pak Ebby Yus yang menjadi tunjang utama dalam sitkom tersebut sudah biasa mengus1k Ain Edruce di J.K.K Kampung Kalut. Lebih menarik perhatian apabila Ain Edruce menjer1t dengan suara yang garau seperti suara lelaki.

Jom tonton video di bawah ini :

Siapa sangka, suara Ain yang menjer1t keluar suara garau itu telah mendapat perhatian daripada netizen. Ini antara komen-komen mereka :

” Hahaha suara ain Keluorr suara jant4n .. “

” Suka tengok ain ni kelakor, Keluar suara jantaaan. Mujur ain tulen.. “

” kuo suara jant4n. kalau sy da mel0mpat terkoj0t.. “

” Kusemangat, Lucu muka kak ain edruce.. “

“Kuar sore jant4n diaa,Hahahaha ingat berani, ain edruce hahahhahaha.. “

Aduhai, bertabahlah Ain Edruce. Semua pelakon J.K.K Kampung Kalut memang kaki mengus1k. Lagi-lagi awak sahaja bunga di situ. Memang kena us1k selalu la. Apa-apa pun lakonan Ain dalam sitkom tersebut memang happening. Terus maju jaya Ain Edruce !!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Issey Fazlisham, Ain Edruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..