” Habis cameraman kena ser4ng, dengan aku sekali kena kejar.. ” – Dato’ AC Mizal

Dato’ AC Mizal Kongsi Video Gelagat Peserta Op0cot Melatah Di Set Penggambaran. Ad0ii Habis H4ru Biru Set Dibuatnya. Bukan Penat Sho0ting Tapi Penat Gelak, Kelakar Sungguh !!

Opocot Melatah Budak Pejabat adalah versi baru untuk musim kali ini. Antara barisan pelatah yang terlibat ialah Ieda Moin, PS Mansur, Din Latah, Nadya Syahera, Nazia Mustafar dan Pok Jak. Rancangan ini akan bersiaran di Astro Warna HD.

Pengacara rancangan ini tidak lain dan tidak bukan semestinya Dato’ AC Mizal. Dalam rancangan ini selebriti yang mudah melatah akan dibawa ke set penggambaran dan melakukan beberapa cab4ran. Faham-faham je lah kan, kalau Dato’ AC Mizal yang menjadi hos, memang ter0klah peserta diusik oleh Dato’ AC.

Menerusi entri terbaru di laman Instagram, Dato’ AC Mizal telah memuat naik sebuah video. Video tersebut memaparkan rakaman di set penggambaran untuk rancangan televisyen Op0cot Melatah Budak Pejabat. Memang pec4h perut apabila melihat gelag4t masing-masing yang melatah.

Gambar : Barisan selebriti yang terlibat dalam rancangan Op0cot Mel4tah Budak Pejabat.

Apa yang menariknya dalam video tersebut, kelihatan cameraman yang sedang membuat rakaman diser4ng dengan tepung. Begitu juga dengan Dato’ AC Mizal, beliau turut dikejar oleh beberapa orang peserta Op0cot Melatah. Menurut Dato’ AC, bukan pen4t shooting tetapi pen4t gelak dengan gelagat peserta tersebut.

Lihat sedutan di bawah ini :

Cameraman diser4ng oleh peserta Op0cot Melatah.

Ini situasi di mana Dato’ AC Mizal pula dikejar oleh mereka.

Antara cabaran hari ini yang dilakukan oleh peserta Op0cot Melatah.

Tengok gambar sahaja mestilah tak best kan, di bawah ini ada video yang dikongsikan. Let’s check it out !!!

Perkongsian tersebut mendapat pelbagai komen dan reaksi daripada pengikut Dato’ AC. Jom baca komen yang dit1nggalkan mereka ini :

” Dato ac mizal suka tol meyak4t. Dah berkawat apa plak kt tgh2 jln tu.. “

” Kej4r berkej4ran.. Jenoh l4ri. Hahaha.. Ad0i kel4kar g1la.. “

” Nak4l btul dato ac mengus1k hihihi.. Jaga2 dato ac, usik org melatah lama2 bley berjangk1t.. “

” Hahaha.. sy yg tgk pun xtahan dk gel4k.. kej4r bkej4ran plk tuhahahahah kes1an datooo.. “

” Kalau mcm ni pen4t crew.. aje g1la pec4h perut ketawa tgk dorang.. “

” Hahahhhha.. tak sabar nak tgu keluar tv.. mmg favourite la dorang ni.. h1lang stresssss.. “

”  Please pastikan scene kejar mengejar ni masuk sekali yer….. tolong sampaikan pada produser… jgn pot0ng…. G1la pec4h perut.. ”

Ad0ii, memang h4ru biru dibuatnya kan, tak ker1ng gusi lah krew dengan rakan selebriti yang lain. Haaa dengar kata melatah ni boleh berjangk1t, betul ke ? Hati-hati yer Dato’ AC Mizal. Apa-apa pun sangat menghiburkan. Semoga rancangan ini menjadi rancangan paling menghiburkan hendaknya. Good luck buat team Opocot Melatah Budak Pejabat !!!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Dato’ AC Mizal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..