” Haaa h4mbekkkkkk nak sangat suruh nyanyi lagu Cin4.. “

Vide0 Erra Fazira Menyanyikan Lagu Dalam Bahasa Cin4 Buat Engku Aleesya Gelak N0n St0p. Lucu Sangat Bunyinya Tu Mommy. Part K0rus Tu Sump4h Kelakar !!

Siapa tidak kenal dengan wajah jelita Primadona Filem Melayu, Erra Fazira. Keayuan wajahnya sering dicemburui peminat. Erra atau nama sebenarnya Fazira binti Wan Chek dilahirkan pada tanggal 9 Februari 1974 di Sungai Choh Rawang Selangor.

Mula menceburkan diri ke dalam dunia hiburan setelah memenangi pertandingan Ratu Cantik dan din0batkan sebagai Miss Malaysia World 1992. Erra membuat kemunculan pertama melalui filem Sembilu yang mencatat sejarah kutipan tertinggi dan pec4h panggung.

Aura lakonannya selepas itu terus bersinar apabila kesemua lakonannya mendapat box office di pawagam sehingga digelarkan primadona Melayu kerana kejayaannya itu. Erra pernah melalui dua kali alam perkahwinan di mana yang pertama adalah dengan penyanyi Yusry Abdul Halim namun hanya mampu bertah4n selama 3 tahun.

Perkahwinan keduanya pula bersama Engku Emran Engku Zainal Abidin juga menemui kegag4lan dan mereka akhirnya membawa haluan masing-masing. Menerusi perkahwinan ini, Erra dikurniakan seorang cahayamata perempuan diberi nama Engku Aleesya.

Menerusi akaun Instagram, Erra Fazira telah berkongsikan satu video rakaman di mana kelihatan beliau bersama anaknya Engku Aleesya sedang bergelak tawa. Apa yang melucukan adalah gelag4t Erra menyanyikan lagu di dalam bahasa Cin4 membuatkan Aleesya tidak berhenti ketawa. Lucu mommy ni !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur mendengar nyanyian mer4pu Erra ini. Antara komen-komen netizen :

” Hahhaha segala kucing,ayam semua keluar!!.. “

” Part corus laju tu.. Tak tahannn.. Hahaha.. “

” Lagu sayur pak choy ker, sebab terdengar pak choy.. “

” Kelakar lah akak nyanyi.. “

” Sis terhibur lah! Hahahahaha.. Nyanyi mer4pu pun sodap suaranyaaaa.. “

” Hahahahahahahaha menang1s cin4 dengar sis Uiii.. “

” Ni kalau suruh ulang balik nyanyi ni, mesti dah lain bunyi dia.. “

Lucu betul dengar nyanyian Erra ni. Sampai terb4hak Aleesya gelakkan mommy. Bonding time yang sangat manis antara dua beran4k ini. Suka tengok layanan Erra pada anaknya yang dah macam adik dengan kakak gayanya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Erra dan Alessya sentiasa gembira dan berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..