” Gosok-gosok apa tu ?? “

Tengah Live, Nabil Mahir Kant0i Buat ‘Sesuatu’ Kepada Ayda Jebat. Namun Penampilan Ayda Jebat Telah Menjadi Perhatian Netizen..

Rasanya semua pun dah tahu yang Ayda Jebat kini sedang hangat bercinta dengan Nabil Mahir. Baru-baru ini, pasangan dua sejoli itu hadir bersama ke Auditorium MBSA, Shah Alam untuk menonton program Dansa DanSing. Nabil Mahir merupakan seorang pengacara, pelakon, dan model.

Sebelum ini, ada spekulasi yang mengandaikan bahawa penyanyi dan pelakon kecil molek, Ayda Jebat sedang menyulam cinta bersama pengacara, Nabil Mahir kerana sering memuatnaik foto bersama di laman Instagram. Walau bagaimanapun, mereka berdua menafikan khabar angin tersebut.

Namun sekarang, pasangan ini kelihatan tidak menyembunyikan lagi hubungan rapat mereka, dan kelihatan sering bersama-sama hadir ke mana-mana majlis. Kedua-dua mereka juga mengakui sedang mengenali antara satu sama lain. Ayda Jebat juga pernah dikatakan pernah mempunyai hubungan istimewa dengan pelakon Redza namun akhirnya put0s di tengah jalan.

Menerusi perkongsian di Instagram ‘Memes pu4ka’ telah berkongsi satu video tentang pasangan yang sedang hang4t bercinta iaitu Nabil Mahir dan Ayda Jebat telah menghadiri rancangan realiti TV iaitu ‘Dansa DanSing’. Video yang merakamkan gelag4t Nabil sedang melakukan sesuatu pada tangan Ayda Jebat telah menjadi perhatian netizen.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah:

” Gos0k gos0k.. “

View this post on Instagram

Gosok gosok

A post shared by memes_puaka™ (@memes_puaka) on

Video yang dikongsikan itu turut dibanj1ri oleh komen-komen netizen, malah penampilan terkini Ayda Jebat turut menjadi perhatian netizen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Xda tisu nk lap tgn.. Pinjam jari sat.. “

” Pesal lain bena aida jebat tu nye muka.. Ayokkk injet ke ape ke mke up… Pelik bin lain.. “

” Anggap je la dia kutil kutil tah1 hidung. Ko ni min, yellow minded.. “

” Aku ingat auntie C1na mana lewls.. “

” Aku ingtkn auntie c1na mna. Tngok sekali lagi rupanya Ayda Jebat.. “

” Aku ingatkan nabil cur4ng bahahaahahahahaha.. “

Macam-macam betul la netizen ni. Cepat betul kalau bab komen tu. Mungkin Nabil dan Ayda tidak sedar kelakuan mereka itu telah dirakam. Min ingatkan gosok apa tadi.Rupanya Nabil gosok tangan Ayda. Mungkin Nabil sejuk kot.. Hahaa !! Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Nabil dan Ayda cepat-cepat naik pelamin. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Memes Pu4ka, Ayda Jebat by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..